Alarmsystem med kamera TrueGuard PRO+ foto alarm.

På lager

GSM trådløs Alarm startpakke (alarmpanel, fjernbetjening, FOTO pir og dørkontakt) fra TrueGuard PRO+, foto alarm.
Alarmsystemet kan tilsluttes med kabel til din router og/eller et simkort.


OBS: Dette er den nye TrueGuard PRO+ som kører på 868 F1 signal frekvensen. Husk alt udstyr der tilkobles skal have samme frekvens.

Der kan bestilles ekstra produkter efter behov. Vi rådgiver dig gerne.

Specialpris 3.795,00 kr
Pris: 3.995,00 kr
* Obligatoriske felter
Produktbeskrivelse

Detaljer

Trådløs GSM foto alarm er det sidste nye indenfor GSM tyverialarmer. TrueGuard PRO der med den avancerede bevægelsessensor (PIR Kamera) tager billeder og sender foto direkte til din mobiltelefon som MMS. Udover MMS rapporteringer med billeder er det muligt at få SMS rapportering med specifik info med hvilken sensor, der er aktiveret.
HouseGuard Pro kan udvides med op til 6 PIR Kameraer og 30 sensorer og tilbehør.

I TrueGuard Pro GSM startpakke får du :

1 x TrueGuard Pro GSM Kontrolpanel
1 x TrueGuard Pro PIR Kamera
1 x TrueGuard Pro dørkontakt
1 x TrueGuard Pro fjernbetjening
Danske alarm klistermærker og Dansk manual

Det trådløse TrueGuard Pro kontrolpanel har indbygget LCD-display og dansk menu og er derfor let at installere og betjene. Alle sensorer er trådløse. Det gør monteringen nem og ligetil, da der ikke skal trækkes kabler - heller ikke til de eksterne sirener. Det eneste kabel, du skal bruge, er strømforsyningen til kontrolpanelet (kablet medfølger, og slak blot tilsluttes almindelig stikkontakt).
I løbet af ingen tid har du installeret dit GSM-alarmsysten – og ud over de månedlige udgifter til SIM-kortet har du ingen udgifter og forpligtelser

Billede rapportering
Op til 6 trådløse PIR kamera kan tilføjes i systemet. PIR kameraerne er trådløse bevægelsessensorer med indbygget kamera. Når PIR kameraet aktiveres og TrueGuard Pro alarmen går i gang vil den hurtigt tage 3 billeder med 2 sekunders mellemrum og sende af sted til alle modtagere. Der kan være op til 5 modtagere i systemet, som kan være MMS (mobiltelefoner), email eller ftp-server.

Vigtig info: Husk at købe TrueGuard Pro+ sensor mm. til dette panel. Det nye panel bruger den nye alarm frekvensen 868 F1 !
Vigtig info ang. simkort: På nuværende tidspunkt kan TDC's mobilnet, "Oister" og "3" ikke understøtte MMS afsendelse fra denne alarm. Vi kan varmt anbefale CBB. De har bl.a. fri SMS/MMS pakke til ca. 249 kr. pr. år. De understøtter MMS, GPRS og SMS fra denne alarm. Ellers har Greentel også simkort beregnet til alarmbrug.

Ingen yderligere omkostninger:
Når du har købt din TrueGuard alarm hos Alarmkompagniet, kommer der ikke yderligere omkostninger til abonnementer, tilsyn, service osv. Anlæget er dit, og du skal ikke betale yderligere. Det eneste du skal betale, er prisen til det SIM-kort alarmen bruger.

Yderligere information
kompatibel medIkke tilgængelig
Extended descriptionNej
BilledgalleriIkke tilgængelig