Du er sikkert glad og tilfreds med din TrueGuard alarm. Der er intet abonnement eller ekstra omkostnnger pr. måned. hvorfor ikke anbefal denne alarm til din omgangskreds. Det kan være dem som skal have en alarm for første gang, eller dem der er trætte af de månedlige omkostninger til de store alarmselskaber måned efter måned.

Gratis tænd/sluk modul

Køber din ven et TrueGuard alarmsystem hos Alarmkompagniet, så kvitterer vi med et tænd-sluk modul til din egen TrueGuard alarm. Dette tænd-sluk modul har en værdi af 695,- kr. Du sætter modulet direkte i din 220V stikkontakt. Du kan så sætte stikket fra en lampe eller noget andet direkte i modulet. Du koder din alarm til at tænde og slukke efter et bestemt tidsinterval, eller du kan opsætte et scenarie, så det tænder i givet tidsrum hvis en sensor aktiveres, eller andre smarte kodninger.

Vi håber du vil hjælpe din omgangskreds med at vælge en TrueGuard alarm. Når de bestiller skal de blot skrive en besked at de er anbefalet af dig. Oplys gerne ordre eller fakturanummeret. Når dine venner har modtaget og beholdt alarmen, og de 14 dages fortrydelsesret er gået, så sender vi kvit og frit et tænd-sluk modul til dig.