Er du interesseret i en hjemmealarm uden at skulle betale abonnement til vagt og kontrolcentral, så kan Alarmkompagniet hjælpe dig med at sikre din bolig med en alarm til privat hjem.

Der er mange muligheder som en alarm fra TrueGuard kan, udover alarm funktionen i hjemmet, kan de fleste også styre dit hjem med intelligente løsninger. F.eks. tænde eller slukke for lyset, styre varmen etc.

Se mere om hjemmealarm

Har du svært ved at vælge hvilken hjemmealarm der vil passe til dig, så kontakt gerne vores kundeservice, der rådgiver dig til det rigtige valg. Hvad har du af forventninger til alarmen? Skal den køre på IP via kabel til din router, eller skal den også have indbygget GSM modul, så du kan have et simkort i. Ønsker du indbygget kamera i PIR bevægelsessensorerne, så du kan se hvem eller vhad der har sat din alarm igang, eller vil du have PIR bevægelsessensorer uden kamera, og har du mindre husdyr eller en robotstøvsuger, så skal du vælge den dyreimune sensor.

Hjemmealarm til skalsikring om natten

Du kan få din hjemmealarm til at være aktive om natten på sensorer hvor du ikke selv vil sætte alarmen i gang. Det vil være magnetkontakter eller rystesensorer på døre og vinduer, måske en PIR sensor i kælderen eller i garagen, så hvis der er nogen der forsøger indbrud imens familien sover, vil alarmen vække jer og afskrække tyven.

Vil du vide mere om alarm til hjemmet så klik her