Det intelligente hjem står højt på ønskelisten i år.

Her før jul, er der allerede god efterspørgsel på produkter til intelligent hjem styringer. Danskerne har fået øjnene op på de smarte muligheder der er i at kunne styre lyset, varmen, ventilation mv. i sit hjem eller fritidshus, også selvom man ikke er tilstede i boligen.

Der er nu ikke kun teknik nørder der indretter sit hjem intelligent. Der er nu kommet mange produkter på markedet, og priserne er faldet, og det har gjort målgruppen større. Det er nemt at komme igang, og dine løsninger kan blive lige så intelligente som du ønsker det. F.eks. kan du styre garageporten, og har du en tilt sensor på porten, kan du altid se om porten er åben eller lukket via din app. En anden mulighed er at lyset tænder automatisk på tid inde- eller udendørs, eller ved bevægelse. En opsat regel i din Trueguard alarm kunne være, at den udvendige PIR bevægelsessensor opdager bevægelse foran huset, og der automatisk tænder lys på et badeværelse etc. Du kan også få lyset til at tænde/slukke når alarmen til- eller frakobles.

Smarte løsninger gør hjemmet intelligent og mere trygt

Det er rart at vide, at lyset i huset automatisk er tændt, til når børnene kommer hjem fra skole her i den mørke tid. Så føler de sig mere tryg.

Brug samme funktion når du er på ferie, så lyset tænder automatisk, og gerne forskellige steder på forskellig tid, så det ser ud til at der er nogen hjemme.

 

Gør-Det-Selv installation

Der er mange forskellige muligheder for intelligent hjem sturinger til din Trueguard alarm. De fleste kan du selv installere, og andre kræver en elektrikker. 

Den nemme løsning til styring af f.eks. en standerlampe, er det elektroniske tænd/sluk modul der blot sættes i 200V stikkontakt. Hermed kan du styre den tind der er tilsluttet i modulet. Systemet er oså kompatibelt med f.eks. HUE belysning, så efter en sammenkodning kan du betjene HUE via din TrueConnect app.