Kameraovervågning

Både private og erhverv kan få glæde af overvågning af et kamera. I dag er priserne på overvågning faldet, og samtidig er kvaliteten på kamera stedet. Det gør at også private nu kan sikre deres ejendom med kameraovervågning.

Sørg for at kameraet er synligt, således at en evt. indbrudstyv ser dit kamera, og forhåbentlig forlader stedet igen uden at gøre noget. Men hvis han nu fortsætter, så vil du have fine billeder og film af ham, som du kan overdrage til politiet.

De fleste systemer har en gratis app, du kan installere på din smartphone, og på den måde kan du følge med i hvad der sker omkring dit hus eller sommerhus når du ikke selv er tilstede. Du kan få systemer der sender dig en push besked ved bevægelse, så du strakts kan logge på, og se hvem der færdes på din grund. Kameraet reagerer på bevægelse og ændring i billedet, så det vil betyde, at du også får beskeder når en kat eller andet kommer. Det kan være du blvier træt af det. Så kan du vælge at kameraet blot gemmer optagelserne, og så kan du se dem hvis der skulle være skeet noget, eller du vil følge op på hændelserne omkring din bolig.

Kameraovervågning du selv kan montere

Alarmkompagniet forhandler produkter som er beregnet til du slev kan montere. På den måde kan du få sat kameraovervågning på dit hus uden at det koster en formue til installation og evt. abonnement. Det nemmeste at montere er et trådløst WIFI kamera på batteri. Du oplader batteriet hver 1-2 måned, monterer nemt kameraet på et beslag f.eks. i carporten eller i gavlen af huset. Det sender optagelser trådløst via dit wifi. Ønsker du en mere professionel løsning, så er der systemer hvor du trækket et kabel ud til hvert kamera fra optageren. Optageren forbinder du med kabel til din router, og på den måde kan du styre det via app eller en pc.

Kom godt igang med kameraovervågning

Du kan nemt og hurtigt komme igang med at sikre din ejendom. Vi forhandler forskellige typer i forskellige prisklasser an på hvad du har af forventning til optagelserne. En god ide kan være at have et kamera til verifikation ( se hvad der foregår ) og et andet kamera til identifikation med en bedre linse, så du tydeligere kan se godt billede af personer. Vi rådgiver dig naturligvis gerne. Se vores kameraovervågning her.