En alarm i dag kan meget mere end at passe på din bolig eller fritidshus. Tidligere kunne sensorer opfange hvis nogen ville bryde ind gennem dør eller vindue, eller der var bevægelse af personer i et rum.

Dissse funktioner kan den stadig, dog er de fleste udvidet med indbygget kamera i PIR bevægelsessensoren, så du modtager foto af den person der har sat den igang, og der er nu magnet sensorer til døre og vinduer med indbygget rystesensor, så alarmen allerede går når tyven begynder at hamre på dør eller vindueskarmen inden de overhovedet er kommet ind.

Smart alarmsystem

Udviklingen er de seneste år gået stærkt på markedet. Ovenover læste du om de nye funktioner sensorerne har fået i de nye modeller. Et smart alarmsystem kan foruden at passe på dine ejendele, også hjælpe dig med at styre dit hjem - også når du er ude. F.eks. kan du kode systemet til at tænde for varmen, når temperaturen falder til en bestemt indsat grad i rummet. Det kunne være i sommerhuset, så du undgik sprængte vandrør og fugtskade. Du kan også indkode, at om natten skal en lampe tænde, såfremt der er bevægelse i rummet. Det kunne være hvis dit barn står op om natten, og vil ind til dig i soveværelset, eller ved bevægelse uden for huset, så tænder der lys inden for, så en evt. tyv tror at han har vækket dig, og du er på vej op for at se hvad der sker.

 

Smart alarm

Foruden alle funktionerne i systemet med intelligent hjem styringer, skal anlæget naturligvis også fungere som en smart alarm i din bolig. Du kan i vores TrueGuard alarmer via den gratis TrueConnect app, selv styre din alarm, og du behøver derfor ikke kontrolcentral og tekniker til at klare den opgave. Så her sparer du penge. Via den gratis app, kan du se hvilken funktion der er nu og her, og har du brug for at til- eller frakoble systemet selvom du ikke er hjemme, så kan du via din smartphone klare det ved blot at trykke på en knap og taste din kode. 

Får du f.eks. besøg af en håndværker, kan du give dem nøglen, og aftale at de ringer til dig inden de låser sig ind hos dig. Du kan så via din telefon frakoble din Smart Alarm, så der er fri bane for håndværkeren.  Du kan naturligvis også via smartphonen aktivere de hjemmestyringer du har opsat. F.eks. tænde eller slukke for lyset, varmen eller åbne din garageport. Mulighederne er mange.

Hvis du vælger SmartHome modellen fra TrueGuardså kan du via den flotte indbyggede skærm, styre systemet direkte fra skærmen. Har du vores ringeklokke med kamera, så vil du kunne se på skærmen hvem der står foran din dør.

 

Tilsluttes via internettet

Du tilslutter din smart alarm med et kabel til din internetrouter. Nogle af modellerne kan du også bruge med trådløs wifi eller du kan indsætte simkort i gsm modulet, så boksen kan kommunikere til dig via mobilnettet. Hør os hvilke systemer der tilsluttes med kabel, wifi og hvilke du kan bruge via mobilnettet. 

Det er kun dit internet eller evt. simkort udgift du skal betale, når du har dit smart alarmssystem i drift. 

Kontakt vores kundeservice hvis du har spørgsel eller har brug for vejledning - vi er glade for at kunne hjælpe dig.