Præventive tiltag

Er det muligt at gøre nogle tiltag i din bolig, der vil virke præventivt på et indbrud. Er det muligt at snyde indbrudstyven?

Ferieforberedelse

Tænk over at din bolig skal se beboet ud, også selvom du er taget på ferie. En tyv skal ikke føle sig sikker på, at der ikke er nogen hjemme, eller der måske kommer nogen hjem om fem minutter.

Lad noget tøj hænge på tørresnorren, noget opvask stående på køkkenborden, en åben bog liggende i sofaen, lidt legetøj eller haveredskaber liggende fremme (dog ikke hvis det kan bruges til at brække ind i huset) og måske nogle træsko foran døren.

Det er en god ide, hvis du kan få naboen til at parkere deres bil i din carport, når du er bortrejst. Få også naboen til at smide affald i din skraldespand.

Tekniske muligheder

Rent teknisk er der også muligheder med TrueConnect app´en, som hører med til TrueGuard alarmerne. Her kan du programmere noget lys til at tænde og slukke på tid, eller du kan via app´en tænde og slukke for en kontakt, selvom du er langt fra hjemmet. Det er vigtigt at boligen ikke står guldstændig mørk i aftentimerne og de tidlige morgentimer. Også selv om du bor i lejlighed. Der er fri bane for en tyveknægt, hvis en hel opgang er helt mørklagt.

Fake TV

Du kan også købe vores Fake TV, der tænder aut. når det bliver mørkt i 4 ell. 7 timer. Det giver det flimrede farvede lys som et TV, så det vil udefra se ud som om nogen er hjemme og ser fjernsyn.