Guardsman GSM alarmpanel (868AM)

På lager

1.595,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Guardsman CTC-1916 alarmpanel med indbygget GSM-modul, der kan give dig, familien eller naboen besked på SMS, hvis alarmen går.

Du kan tilslutte Guardsman sensorer og udstyr der kører på 868AM frekvensen.

Alarmpanelet alarmerer med den indbyggede sirene samt ved at sende en sms til din mobiltelefon. Desuden det muligt at få en sms-besked, når alarmen deaktiveres, fx når børnene kommer hjem fra skole.

Guardsman alarm er trådløst

Da alle enheder kommunikerer trådløst med hinanden, skal der ikke trækkes kabler. Bevægelsesføleren, magnetkontakten og fjernbetjeningen kører også på batteri.Det er kun selve alarmpanelet, som behøver strøm fra en stikkontakt. For at alarmen skal kunne sende SMS, skal der indsættes et almindeligt SIM-kort (fx taletidskort) i alarm-panelet. Vi anbefaler simkort fra Greentel til alarmbrug.

Alle enheder parres sammen med alarmpanelet.

Alarmsystemet kan udvides med ekstra PIR bevægelsesfølere, magnetkontakter, sirener og meget mere. Der kan tilkobles i alt 20 enheder til alarmpanelet.Denne Guardsman alarm benytter AM-frekvens og passer derfor med andre enheder fra Guardsman, der også benytter AM-frekvens på 868MHz.

Yderligere information