Hjemmealarm

Mange danskere har nu alarm i hjemmet. De fleste kan i dag foruden at passe på boligen, også klare intelligent hjem styringer. Det kan være at tænde for lyset når det bliver mørkt eller der er bevægelse foran en PIR bevægelsessensor, eller styre varmen i sommerhuset.

Hjemmealarm uden abonnement

Du skal vælge om du ønsker et system med eller uden abonnement til vagt og kontrolcentral. Et abonnement ligger typisk på 300-400 kr. pr. måned. For det beløb holder en kontrolcentral øje med din bolig, og sender en vagt mod betaling hvis der er behov for det.

Vi har de bedste hjemmelarmer uden abonnement som du selv kan styre via en gratis app til din smartphone. Du kan betjene den via telefonen, og f.eks. til- eller frakoble din hjemmelarm ved blot at trykke på en knap på telefonen. Det er praktisk at kunne det, hvis du opdager at børnene har glemt at slå systemet til inden de kører i skole, eller du f.eks. har håndværker du har givet en nøgle, men ikke ønsker han skal have koden til tastaturet.

 

Pris på hjemmealarm

Der er mange der tidligere har valgt et system fra en af de store alarmudbydere, der opsætter deres udstyr mod mindre opstarts betaling, men derefter fakturerer de kunderne hver måned efter måned for abonnement/leasing af din alarm i hjemmet. 

Alarmkompagniet får flere kunder der er trætte af at betale for meget for deres alarm i hjemmet. Vi har netop overtaget en tidligere kunde fra et af Danmarks største udbyder, hvor kunden betalte 480 kr. hver måned. Nu efter 2,5 år har de opsagt aftalen. Det kostede så også 1.200,- kr for at komme af med deres udstyr igen.

Vi har sammensat en alarmpakke til denne kunde, hvor vi hurtigt regnede ud, at efter det første år er alarmen fuldt betalt med de lesasingomkostninger som de nu sparer. Så fra om 12 mdr. er hver dag en gevinst. Så når du regner på prisen for en hjemmealarm, skal du huske at regne det hele med. Vores priser på alarm til private engangs udgift. Du køber og betaler med det samme, og vil ikke modtage flere opkrævninger fra os. Det eneste du skal bruge er en internetforbindelse eller simkort.

 

Alarm til hjemmet med kamera

Skal din hjemmealarm være med eller uden kamera? Du kan vælge en PIR bevægelsessensor med indbygget kamera. Så hvis sensoren aktiveres når systemet er tilkoblet, så vil det aktivere enheden, og tage foto af den eller de personer der er kommet i sensorens felt. Du vil så modtage signal på din smartphone om aktiviteten, og modtage foto så du kan se hvem der er i din bolig. Er det udefrakommende som er brudt ind, så kan du straks kontakte politiet, og fortælle hvad du ser på de billeder din hjemmealarm netop har sendt dig.

Du behøver ikke at vælge alle PIR bevægelsessensorer med kamera. Du kan placere dem med kamera strtegisk i boligen, f.eks. i gangareal og stue. Du kan så have PIR sensorer uden kamera i værelser. Disse sensorer vil også aktivere dit anlæg. Du kan via din App på telefonen se hvilke sensorer der aktiveres og dermed i hvilke rum en tyv er. 

 

Få et sikkert hjem

Udover at være en tyverialarm, kan vores systemer også skabe tryghed hvis du er alene. Du kan have en knap ved hoveddøren eller f.eks. i soveværelset, så du kan tilkalde hjælp hvis du bliver utryg eller får brug for hjælp. Her vil en knap til håndledet hjælpe, så du kan tilkalde hjælp hvis du falder i boligen. Systemet vil kontakte de personer der er kodes ind på forhånd. Så en alarm kan på flere måder sørge for at du får et sikkert hjem. Det kan holde øje med din bolig når du ikke er hjemme, styre lyset og ikke mindst skabe tryghed hvis du er alene hjemme.

 

Alarmer til private hjem - spørg os

Har du brug for hjælp til at sammensætte en alarm til dit hjem, så vil vi meget gerne hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med sikkerhed og salg af alarmer til private, og rådgiver dig gerne, så du kan traffe det rigtige valg. Spørg vores kundeservice ved at ringe til os, eller send gerne en mail med hvad du ønsker systemet skal kunne, og måske en tegning af din bolig, så vi kan få overblik og vejlede dig på den bedste måde. Vores rådgivning til dig er naturligvis gratis.

 

Se udvalget af alarmsystemer

Vil du se mere på en alarm til hjemmet, så klik her og se vores udvalg af alarmsystemer.