Juletid er indbrudstid.
Iflg. Alka forsikring stiger antal af indbrud i december med 65%. Samtidig har tyvene 20% større udbytte i december.
Mange huse og lejligheder er tomme, og der ligger mange steder julegaver med byttemærker - klar lige så tyven hurtigt kan snuppe dem, og få pengene retur i forretningerne efter jul.

Meld altid indbrud til politiet og forsikringen, og få dækket vindue/dør af.

Bruger tyven en kopi nøgle eller en såkaldt banke nøgle, er det hensigtmæssigt med en foto-alarm, så man har dokumentation/foto til forsikringsselskabet.

 

Hvad kan du gøre for at undgå indbrud i julen?

Du kan få din bolig til at se ud til der er nogen hjemme. Lad lyset være tændt flere steder, tænd for radio eller TV, så man kan høre stemmer eller julemusik.
Har du en sæk med gammel julepapir, så sæt den foran døren. Lad gerne naboen parkere sin bil i carporten.

Sørg for at alle vinduer og døre er godt lukket og låst. Suppler gerne med sikkerhedsbeslag, så de er svære at bryde ind af.

Anskaf gerne en alarm, der vil give dig melding og evt. foto´s, hvis nogen bryder ind. Samtidig vil sirenen hyle, og tiltrække opmærksomhed.

 

Køb en alarm inden jul

Vil du give dig selv og din bolig en gave, så køb en alarm - men gør det inden jul, så din bolig kan blive alarm sikret i de kritiske dage for jule indbrud.
Vores alarmer er også gode julegaver til gadget interesserede. Via vores TrueConnect App, er der mange sjove muligheder for at alve intelligent hjem styringer i huset via alarmen.

Alarmkompagniet har netop nu tilbud på alarmsystemer, så du kan blive sikret inden jul.

Vi ønsker alle en god og sikker Jul !