Ajax Alarm

Kender du Ajax alarm? Ajax er et af de førende mærker indenfor alarmer på det europæiske marked. Der findes forskellige modeller af Ajax HUB ( som er styreenheden / hjernen i systemet). Vi har valgt at koncentrere os om HUB2, som er den HUB som er mest populær, og den har de funktioner, som dækker de flestes behov for en alarm. Du kan på Ajax HUB2 tilslutte op til 100 enheder, 25 kamera, have 50 brugere, 32 scenarier (intelligent hjem styring) og visuel alarm verification via PIR bevægelsessensorer med indbygget kamera. Du kan tilslutte HUB2 med et kabel til din internetrouter og / eller op til 2 simkort (2G).

Altid forbindelse med Ajax HUB2

HUB2 alarmboksen bruger ethernet eller et af de 2 simkort for at garantere kommunikation og levering af alarm meddelelser og foto fra kamera sensorerne. Kanalerne arbejderder parallelt og bakker hinanden op i tilfælde af nødsituation.

Hurtig komprimering og levering af fotoserie fra PIR med kamera ved indbrud.
Ajax bruger 3 uafhængige kommunikationskanaler
Leverer alarm beskeder på 0,15 sekund
Sender fotobekræftigelser selv på 2G 

8 vare(r)
ajax-starterkit-fotopir
Ajax Alarm pakke 2
Ajax fjernbetjening
Ajax kodetastatur
Ajax Foto-PIR
1.295,00 kr
Ajax bevægelsessensor
Tilbud
Safire trådløst batteri kamera Full HD
Specialpris 895,00 kr
Pris: 1.295,00 kr
8 vare(r)

Installation og montering

Tilslut HUB2 til internettet med netværkskabel. Scan QR-koden via Ajax app´en. I de fleste tilfælde kræver det ikke yderligere at installere enhederne i systemet. HUB2 begynder at fungere når du har sat det online.

Download gratis Ajaz App - Scan QR-koden - kontrol og styring af alarmen via app´en uanset hvor i verdenen du er (kræver du har internetforbindelse

Ajax starter kit / alarmpakker er opbygget efter forskellige behov. Ønsker du en mindre pakke til f.eks. et lejlighed eller en kolonihave, eller har du brug for et større antal sensorer, måske med tastatur, sirene, røgalarm eller kamera.

Udbyg Ajax alarm efter behov

Du kan tilføje enheder efter dit behov. Måske du ønsker nogle flere PIR sensorer uden kamera til kontoret eller et værelse, og en ekstra PIR med kamera til gangarealet. Det kan være dit behov for sikring ændrer sig med tiden, og så kan du vælge en eller flere sensorer til din Ajax alarm. Det er nemt at tilføje nye enheder til din Ajax HUB. Vær dog OBS på, at ønsker du PIR med kamera skal du have en HUB2 ller HUB2Plus.

Der findes også sirene til udendørs, der vil tiltrække opmærksomhed fra naboer ved en alarm, eller du kan sikre din bolig eller fritidshus med en røgalarm, så du vil blive alarmeret, hvis der er noget galt.

Hvordan virker Ajax alarmsystemet?

PIR bevægelsessensorerne registrerer menneskelig tilstedeværelse/bevægelse i rummet. Magnet sensorerne registrerer hvis vindue eller dør brydes op og åbnes. HUB´en sender besked om alarmen er aktiveret til ejerens smartphone.

 

 

Sikker automatisering (intelligent hjem styring)

Du kan oprette scenarier i systemet der hjælper dig i hverdagen.

  • Aut. tilkobling af nat tilstand efter skema
  • Sluk aut. for stikkontakt med lys/pc/kaffemaskinen mv. ved aktivering af alarmen
  • Pgr. lys til at tænde, hvis ssensor aktiveres
  • Styring ved oversvømmelse