TrueGuard SmartHome

TrueGuard SmartHome er den bedste alarm på markedet, og har et lækkert design med en flot touchskærm, hvor du kan styre dine hjemmestyringer.

1-12 af 42
TrueGuard SmartHome alarmpakke
SmartHome alarmpanel
Videodørtelefon TrueGuard
GSM / 3G modul til SmartHome
SmartHome Wifi modul
Z-wave modul til SmartHome
Mikro dør- og vinduessensor
Dørkontakt til indboring
PIR bevægelses sensor
Tilbud
Dyreimun pir bevægelses sensor
Specialpris 495,00 kr
Pris: 595,00 kr
Gardin Bevægelsessensor
1-12 af 42

TrueGuard SmartHome med to sikringsområder

TrueGuard SmartHome har to selvstændige alarm områder, som kan bruges uafhængigt af hinanden. F.eks. det ene område dækker privatboligen, og det andet område det tilstødende erhvervslokale.

Tilslut op til 160 enheder til SmartHome

Du får mange muligheder for at tilkoble sensorer og intelligent hjem styringer til SmartHome. Denne alarm kan kodes med op til 80 enheder i hvert område (160 i alt). TrueGuard SmartHome giver dig mange muligheder og en samtidig en yderst fleksibel alarm.

Du kan betjene din SmartHome alarm direkte via den gratis app TrueConnect, uanset hvor i verden du befinder dig, der skal blot være internetforbindelse.

 

TrueGuard SmartHome med lækker touchskærm

TrueGuard SmartHome er vores dyreste alarm. Den er topmodellen med touchskærm på alarmpaneet, så du kan styre din alarm, og f.eks. se hvemd er ringer på døren, hvis du har en TrueGuard ringeklokke med kamera. På skærmen kan du se tid og temperatur, og styre dine intelligent hjem enheder. Noget for enhver der er vild med gadgets. Åben/luk garageporten, tænd/sluk for lyser eller skifte farve på dine HUE lamper og pærer.

 

Tilpas din TrueGuard SmartHome alarm

Vi anbefaler du starter med én af vores startpakker med TrueGuard SmartHome, og herefter tilføjer de enheder du har behov for. På den måde tvinges du ikke ud i store løsninger, hvor du brænder inde med udstyr du aldrig får brugt.

Du kan f.eks. tilføje ekstra PIR bevægelsessensorer, dør og vinduessensorer eller hvad med en røg alarm, så du kan få besekd hvis der er røg eller varmeudvikling i dit hus. Der findes også forskellige enheder til at styre strøm og belysning, således at dit hjem altid vil se beboet ud, selvom du ikke er hjemme.

Hvis du senere gerne vil udvide din TrueGuard SmartHome alarm, så skal du blot vælge det udstyr der passer til ssytemet, tilføge det til din alarm, og så har du udvidet din alarmløsning.