TrueGuard MZ PRO

TrueGuard MZ PRO3 er det nye alarmpanel der afløser den tidligere PRO+ alarm. MZ PRO+ har indbygget wifi modul samt GSM modul, så alarmen også kan kommunikere over mobilnettet hvis du isætter et simkort.

MZ pro alarmen kan også installeres af en alarminstallatør. Vores installatør dækker Storkøbenhavn. Prisen er eksl. montering. Kontakt kundeservice for yderligere information.

1-12 af 42
Programmering af TrueGuard alarm
Dørkontakt til indboring
Mikro dør- og vinduessensor
TrueGuard PRO+ Dør-/vindueskontakt (DC-15F)
PIR bevægelses sensor
Dyreimun pir bevægelses sensor
Gardin Bevægelsessensor
Kuglebeslag
109,00 kr
Foto sensor med vidvinkel
1-12 af 42

TrueGuard PRO+ tilbehør. Pro+ alarmpanelet er udgået. Ny MZ Pro3

TrueGuard MZ Pro alarm er stabil og brugervenlig tyverialarm til sikring af private hjem, fritidsboliger og minde erhverv.
Denne alarm findes med kamera sensor, der kan tage foto af tyven.
IP og GSM alarm. TrueGuard MZ PRO3 alarmen kommunikerer via internet og/eller simkort der indsættes i det indbyggede GSM modul (MZ PRO3 modellen)

TrueGuard er det nye navn fra de tidligere HouseGuard alarmer. Samme gode kvalitet. 
TrueGuard systemer bruger nu 868-F1 alarmfrekvensen.

Dansk menu
Brugervenlig tyverialarm med dansk menu, webmodul og gratis App.

Masser af tilbehør til TrueGuard PRO+ alarm

Der er et stort tilbehørsprogram, der gør det muligt at sammensætte alarmen specielt til netop dit behov for sikring af din ejendom. Trådløse sensorer til døre og vinduer samt bevægelsessensor, der registrerer bevægelse i det område sensoren overvåger. Der findes sensor med indbygget kamera, så du modtager foto af en evt. indbrudstyv. TrueGuard Pro+ kan styre op til 40 sensorer.

Er alarmen forbundet til din router, kan du benytte det indbyggede danske webmodul/hjemmeside, der gør det let at opsætte alarmen.

Gratis App
Til Android og Iphone. Vælg TrueGuard Pro+ App´en. Ved brug af App´en, kan du lave en stor del af indstillingerne til alarmen. Bl.a. opkaldsindstillinger, hvem skal have SMS ved alarm, forespørge på foto fra bevægelsesssensoren med kamera, bruge tænd og sluk modul og naturligvis til- og frakoble alarmsystemet.

Simkort til alarmer kan bestilles her:https://www.greentel.dk/trueguard/

Se flere produkter fra TrueGuard

Mangler du din TrueGuard PRO+ manual, kan du finde den her