SmartHome alarmpanel

På lager

3.995,00 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

  • Flot design med touch panel og dansk menu

  • 2 områder, tilkobl op til 80 enheder pr område.

  • Masser af muligheder for hjemmestyring af lys, varme, dørlås mv.

  • Fremtidssikret alarm med den nye F1 frekvens

 

TrueGuard SmartHome er den smarteste alarm på markedet

Alarmpanelet har indbygget touchpanel med dansk menusystem så du herfra kan styre alarmen og dine hjemmestyringsfunktioner som tænd/sluk for lys, varme osv.

Alarmen kan sikre 2 områder uafhængig af hinanden med op til 80 enheder pr. område. Det kunne f.eks. bruges til et hjem med tilhørende erhverv, hvor man så kan have alarmen delt op i to områder som hjem og erhverv.  Du kan have forskellig koder til de to områder. Alarmpanelet tilsluttes med kabel til din internetrouter (eller du kan udvide med et Wifi modul).

SmartHome benytter den nye stærke F1 frekvens, så der er en rækkevidde på op til 2000 meter i fri fugleflugts linje ud til dine alarmsensorer.

Den populære TrueConnect App er også til SmartHome. Du kan styre alarmen og dine hjemmestyringer via din smartphone hvor end du er - bare du har internetforbindelse.

SmartHome er den eneste af vores alarmer der kan udbygges med 3 moduler på samme tid. Du kan vælge GSM modul, så alarmen også kan bruge GSM (simkort) på mobilnettet, et Wifi modul så du kan bruge dit trådløse netværk, og et Z-wave modul, så du kan bruge Z-wave enheder.

Mange muligheder for intelligent hjemmestyring af varme, el, lys, Philips HUE mv.

 

 

 

 

Yderligere information