Udvendig PIR med kamera

På lager

1.925,00 kr

Udendørs PIR bevægelsessensor med kamera til TrueGuard PRO+,, Smartbox eller SmartHome alarmsystem.

Produktbeskrivelse

Detaljer

PIR bevægelsessensor med indbygget kamera og hvid LED blitz, vil tage foto ved aktivering af sensor, og sendes via TrueGuard PRO+ kontrolpanelet videre som MMS ell. email til dig.

Sensoren er til udendørsbrug, og godkendt til IP55 tæthed. Sensoren er sabotage sikret, og vil give alarm, hvis nogen forsøger at ødelægge/fjerne den. Sensoren har lang batteritid og batteri detektering.

 

Denne sensor verificerer hvad der har aktiveret alarmen. Du modtager f.eks. foto på din smartphone. Kan du se indbrudstyve, har du nu mulighed for at tilkalde politiet.

 

Det er ligeledes muligt at tage billeder direkte fra TrueGuard PRO+ App.

 

Sensoren kan tage følgende billede-serie ved aktivering :

•3 Højkvalitets VGA farve billeder (640 x 480 pixels)

•6 Højkvalitets QVGA farve billeder (320 x 240 pixels)

•3 Højkvalitets QVGA farve billeder (320 x 240 pixels)

 

Sensoren benytter frekvensen Zigbee protokollen og virker kun på TrueGuard Pro+ alarmsystemet.

 

Sensoren monteres på en lodret flade, f.eks. en mur, hvor den er beskyttet mod direkte sollys. Placer ikke sensporen således at den peger mod en busk, hvor der normalt er mange fugle (flyver flere fugle samtidig, kan de aktivere de 2 "øjne" i sensoren. Bevægelses sensoren placeres optimalt i en højde af 2,3 meter og i et hjørne. Herfra vil den have en rækkevidde på 1-11 meter.

 

Denne enhed kan også bruges ved skal/nat sikring af din ejendom. Alarmen advarer dig hvis nogen kommer til dit hus om natten.

Yderligere information