Alarm til hus

 


Et hus er ikke kun et hus, det er et hjem. Tryghed er en af de vigtigste ting ved et hjem, men ubudne gæster i form af tyve eller andre vandaler truer den tryghed. Med en alarm til huset, kan du gøre dit hjem trygt og sikkert. Hos Alarmkompagniet tilbyder vi en række alarmer til hjemmet, og de kan selvfølgelig tilpasses dig og dine behov.

Alarmer til hus, se vores forslag.

Herunder ser du vores forslag med færdige pakker med alarmer til hus. Der er mulighed for at sammensætte sin pakke som man har lyst og brug for. Vi har lavet forslag med ekstra tilvalg af kodetastaturer, sirener og andre sensorer. Finder du ikke en pakke der lige passer dig her under alarmer til hus så kontakt os, og vi finder sammen den rigtige løsning til sikring af netop din bolig. Der er mange muligheder for udvidelser af vores alarmer

 

Alarmkompagniet 3 slider indbrudstyv

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Alarm til huset – tilpasset dine behov

Alle vores systemer passer til et hus på omtrent 150-200 m2. Er dit hus større så kontakt os endelig. Systemerne kan nemlig sagtens udbygges, så du også kan få en alarm til huset.

Den optimale alarm til huset skal have nok sensorer til at registrere bevægelser ved alle vinduer og døre. Har du kæledyr, kan vores systemer indstilles, så de ikke opfatter dyrenes bevægelser som sikkerhedsbrud. Vi hjælper dig med at finde en alarm til huset, der lever op til dine behov. Det gælder også i forhold til at fra- og tilkoble, samt hvad der skal ske, hvis alarmen udløses.
 

Gode alarmer til hjemmet – helt uden abonnement

Hos Alarmkompagniet tilbyder vi dig et stort udvalg af alarmer til hjemmet uden abonnement. Vi sørger for nemme pakkeløsninger, du selv kan installere og overvåge. Du modtager en besked, hvis din alarm til huset går i gang. Vores alarmsystemer er trådløse, og alle vores sensorer kører på batteri. Det gør det nemt at sikre dit hus uden besvær med kabler og ledninger.

Krav til husalarm

Hvilke krav har du til din alarm til huset? Vi hjælper dig gerne med at vurdere det, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi har også lavet en liste til dig her:

  • Skal alarmen kunne bruge kamera og andre styringsfunktioner til et ”smart hjem”, så skal du kigge på TrueGuard SmartBox, SmartHome eller Blaupunkt

  • Leder du efter en basis alarm til hus, skal du overveje TrueGuard SMART GSM

  • Har du brug for en alarm til huset, der kan kommunikere udelukkende via GSM eller simkort, så kig på TrueGuard SMART

  • Skal din alarm til huset kunne kommunikere over internettet via en router, skal du vælge TrueGuard SmartBox, SmartHome eller  Blaupunkt.

Læs mere om Blaupunkt alarmer