Alarm pakke BASIS

Her finder du vores alarm Basispakker. Vælg ekstra sensorer og andet udstyr til efter dit behov.

Se her en video om opsætning TrueGuard Smart IP alarmen:

 

2 vare(r)
2 vare(r)

Alarmbasispakker fra TrueGuard SmartBox

Vores alarmbasispakker er valgt ud fra hvad de fleste har behov for ved en alarm. Ved denne alarm får du de nyeste muligheder for styring af intelligent hjem. F.eks. kan du programmere systemet til at tænde/slukke for størm, lamper eller HUE pærer.

Til vores basispakke følger den gratis TrueConnect App med. Der er via TrueConnect du opsætter alarmen, og det er der hvor du kan se og styre dit alarmsystem fra.

 

Se alt udstyr til TrueGuard SmartBox alarmen

Du kan udvide din alarmpakke efter dit behov. Måske har du brug for flere sensorer til døre og vinduer, så du kan lave skalsikring af din bolig - også kaldet for natsikring.

Du kan udvide med flere PIR beværelsessensorer med eller uden kamera. Har du mindre husdyr, kan du vælge en PIR der er dyreimun. Sensoren aktiveres ved bevægelse i rummet, så de bruges ofte i stuen, i gangareal, kælder og køkken/alrum eller på dit hjemmekontor/soveværelse hvis du der har mange værdier.

Bor du i hus, anbefaler vi at tikøbe en udendørs alarm sirene med lyd og blink. Den skal gerne kunne ses fra vejen, og på den måde virke præventiv for en evt. indbrudstyv. Skulle der ske et indbrud, vil sirene hyle med 104Db og blinke med led lys, for at tiltrække opmærksomhed fra dine naboer. Dette vil stresse en indbrudstyv.

Vil du gøre brug af "Intelligent-hjem-styringer" kan denne alarmpakke også klare det. Du kan tænde/slukke for strøm til belysning, varme, udsugning mv. eller åbne/lukke for garageporten, eller få lys til at tænde hvis sensorer aktiveres, på tid eller når det bliver mørkt.

Du kan også installere en GSM dongle med simkort i smartboxen, så alarmen også kan kommunikere via mobilnettet.

Der er så mange muligheder med Basis alarmpakken, se alle muligheder med TrueGuard SmartBox her.