Boligalarmer - find en god pris på en boligalarm

Er du interesseret i en alarm til din bolig? Så læs mere her om hvilken type der passer bedst til dig.

Boligalarmer uden abonnement

De fleste af vores kunder vælger selv at montere og modtage beskeder fra systemet. Du køber alarmen én gang for alle, og der komme ikke flere gebyrer eller omkostninger - heller ikke hvis du en dag vælger at nedtage den. Vi hjælper selvfølgelig gerne hvis du har spørgsmål undervejs, og der findes en god brugervejledning samt mange video´er til hjælp på Youtube.

Boligalarm med App

Du styrer din alarm med en gratis app. Til TrueGuard alarmerne er det TrueConnect app´en, hvor du indkoder de forskellige sensorer, programmerer de funktioner du har valgt i din intelligent hjem styring (tænd/sluk for lys, varme mv.). Det er også via denne app, at du vil få besked, hvis alarmen aktiveres.

Du har også mulighed for at betjene din boligalarm via din smartphone. Har du glemt at tilkoble alarmen da du forlod hjemmet, kan du gøre dette med din kode i app´en. Du kan også frakoble systemet, hvs f.eks. du har lagt en nøgle til en håndværker, men selv vil styre hvornår han kan gå ind/ud.

 

Boligalarmer i DK

Her på siden har vi valgt at vise de mest populære Boligalarmer til de danske hjem. De er nemme at montere, og nem at betjene i hverdagen for alle parter. Til de viste modeller, findes rigtig mange muligheder for at tilkøbe ekstra udstyr. F.eks. kan nævnes (klik på det blå link og læs mere):

  • Betjening til alarmen, tastatur med kode, brik eller en fjernbetjening.
  • Ekstra sensorer, magnet sensorer til døre og vinduer, PIR bevægelsessensorer med eller uden kamera, røg/brand- eller væskesensorer.
  • Sirener, ekstra sirene på batteri eller 220V til indendørs, eller udendørs sirene med blink på batterier
  • Hjemmestyring, der kan tænde/slukke for varmen, lyset, måle temperatur eller styre garageporten.

 

Boligalarm med kamera

Har du bevægelsessensorer (PIR) med indbygget kamera, vil du ligeledes få billeder fra dit hjem, så du kan se hvem eller hvad der har aktiveret bevægelsessensoren. Du kan så se om det evt. er børnene der ikke har frakoblet alarmen da de kom hjem, eller om der står en fremmed indbrudstyv i din bolig. Kan du via billeder fra alarmen se at der er indbrud, så kan du altid ringe til politiet og give et signalement, så de straks kan tage affære.

Er du bortrejst eller vil du blot lige tjekke hvordan det står til i dit hjem, kan du via boligalarmens foto-PIR tage et billede, og du får det straks sendt til din smartphone på din TrueConnect app.

Test af boligalarmer

Vi holder konstant øje med markedet for boligalarmer, og vi tester jævnligt forskellige for at finde de bedste. I årevis har det vist sig, at TrueGuard er den bedste i vores test, da det er god kvalitet, god elektronik der er sabotage sikret og med mulighed for jamming funktion. Samtidig ligger vi vægt på at det er et pænt design, så det passer ind i de danske hjem.

 

FAQ - ofte stillede spørgsmål om Boligalarmer

Hvad koster alarm til bolig?
Det er individuelt og kommer an på boligstørrelse, men du kan vælge en alarmpakke fra ca . 3.000,- kr. og selv tilføje ekstra sensorer efter dit ønske og behov.

Hvilken Boligalarm er bedst?
9 ud af 10 vælger en TrueGuard SmartBox alarm. Den tilsluttes din internetrouter, og du har dermed ingen ekstra omkostninger til alarmen. Du styrer det hele via en app.

Hvilken Boligalarm skal jeg vælge?
Der er to ting du skal beslutte dig for. 1: skal alarmen kommunikere via din internetrouter eller via GSM modul med simkort til mobilnettet - eller begge dele?

2: Skal du have bevægelsessensorer med eller uden kamera. Når du har taget stilling til det, så er det nemt at vælge hvilken boligalarm der passer til dig.

Er Boligalarm nødvendig?
Skal du have en Boligalarm eller ikke? Bor du i et udsat område for indbrud, eller vil du bare gerne være tryg, og ikke tænke på om der nu har været indbrud når du er på job eller ferie, så skal du vælge en alarm. Hvis det skulle ske der blev indbrud, så vil du straks få besked fra din Boligalarm. Så her er intet nyt godt nyt.