TrueGuard Alarmer | Køb de bedste uden abonnement her

Hvis du leder efter et godt og sikkert alarmsystem, så er en af vores alarmer fra TrueGuard et rigtig godt bud. Mærket hed tidligere HouseGuard, men selvom de har ændret deres navn, er alarmen stadig af den samme høje kvalitet. Hvis du vælger TrueGuard ejer du selv alarmen, og det er uden abonnement. Så kan du selv holde øje med dit hjem, og på den måde kan du undgå unødvendige og dyre udrykninger fra vagt- eller alarmcentral, da det er dig, der tager en beslutning om, hvad der skal ske, hvis din alarm går i gang. TrueGuard alarmer er sikre og stabile, så du kan være sikker på, at de skaber tryghed i dit hjem.

TrueGuard alarm i forskellige varianter

Der findes flere forskellige udgaver fra producenten af disse kvalitets alarmer. Du finder den der passer bedst til dit behov. Vi hjælper dig gerne.

Den mest solgte er TrueGuard SmartBox, som er en IP alarm der tilsluttes med kabel til din internetrouter (kan udvides med en WiFi dongle hvis det skal være trådløst ELLER en GSM dongle til simkort, så det også kan køre på mobilnettet). SmartBoxen tilsluttes til en 220V stikkontakt. Sensorer mv. er på batterier og signalet er trådløst, og den nye alarmfrekvens 868-F1.

Alarmen kan fjenstyres via den gratis TrueConnect app, og der findes flere forskellige sensorer f.eks. med indbygget kamera, og mange muligheder for intelligent hjem styring af lys, varme, TV etc. via den gratis TrueConnect app til smartphones eller pc.

 

TrueGuard alarmer kan tilpasses til dig

Der er mange muligheder for tilvalg af udstyr, så dit alarmsystem kan blive skræddersyet til dig og dit hjem. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at vælge den helt rigtige løsning. Hvis du har en TrueGuard alarm, og dine behov ændrer sig, behøver du heller ikke ud og investere i et nyt alarmsystem, for med de mange tilpasningsmuligheder, kan systemet tilpasses og udvides løbende, så du ikke skal starte forfra.
 

Trueconnect app lader dig holde øje med dit hjem

TrueConnect er en app fra TrueGuard, der kan tilkobles deres alarmsystemer, så du kan holde øje med dit hjem, uanset om du er hjemme eller på farten. Med appen kan du for eksempel få besked, når dine børn kommer hjem og frakobler alarmen - det skaber tryghed i hverdagen. Du kan også bruge appen til at til- og frakoble dit alarmsystem og styre lys - f.eks. HUE pære, strøm og varme i dit hjem direkte, når du har din telefon lige ved hånden.. Hverdagen bliver nemmere med appen, der har et flot og intuitivt design, som gør den nem at anvende. Appen er gratis og kan fås i både AppStore til iPhones og i Google Play.

Skræddersyet alarm fra TrueGuard til dig

Vi har forhandlet TrueGuard alarmer hos Alarmkompagniet i +15 år. Vi er selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med rådgivning omkring, hvilken alarm der giver mening for dig, dit hus og dine behov. Du kan f.eks. starte med en af vores startpakker, se hvordan det virker, og herefter kan du altid udvide systemet med flere sensorer eller andet udstyr. 

Du kan læse mere her på siderne hvad der findes af muligheder, så du kan sammensætte din sikring af ejendom efter netop dine behov og ønsker. Måske du vil gøre brug af intelligent hjem styring med Z wave enheder, eller strømstyring, så kan du altid tænde for lyset i boligen selvom du ikke er hjemme.

Vi sælger systemerne uden abonnement, så der er ikke månedlige omkostninger. Har du behov for opkobling til kontrolcentral med vagt, så kontakt vores kundeservice, der kan være behjælpelig med alarmmontør.

 

Børnene kommer hjem

Har du børn der selv kommer hjem efter skole, så kan TrueGuard alarmen hjælpe dig med at give dig besked, hvis der har været indbrud, så du kan nå at reagere, så dine børn ikke kommer hjem til et hus der har været indbrud i, eller møder indbrudstyven i hjemmet.

Har du PIR sensorer med indbygget kamera, så kan du altid se hvem eller hvad der har aktiveret føleren. Det kan også være ungerne der glemmer af frakoble, så kan du se dem på din smartphone, og bruge TrueConnect app´en til at slukke for din alarm.

Du kan læse mere om hvad de forskellige alarmer kan under menuen "mærker".

 

Ved indbrud

Skulle du være uheldig at få et indbrud i din bolig, så vil din alarm opfange hvis dør eller vindue åbnes de steder du har monteret en magnetsensor eller den nye magnet og rystesensor, eller hvis der træder personer ind i et rum, der er sikret med en PIR bevægelsessensor. Hvis du har en bevægelsessensor med indbygget kamera, så vil den tage 3 foto af tyven, og sende dem til dig via app til din smartphone.

Har du flere sensorer og du har givet dem navne (f.eks. hoveddør, havedør, stue, køkken alrum etc.) så kan du følge tyven rundt i din bolig, og hver sensor tyven aktiverer vil give dig besked.

Alarmen vil ved indbrud sætte den interne sirene igang, og har du ekstra sirener, f.eks. udendørs sirene under udhænget til huset, så vil den hyle og blinke, og tiltrække opmærksomhed fra naboer.

FAQ - ofte stillede spørgsmål om TrueGuard

Hvorfor er en TrueGuard alarm billigere over tid?
Du køber og ejer selv din TrueGuard alarm med det samme. Der er ingen månedlig leasing udgifter, tvungen serviceaftale eller abonnement til vagtcentral. De store alarmselskaber tager gerne 300 -500 kr. pr. måned i f.eks. 5 år = 18.000 - 30.000 kr. 

Kan jeg selv sammensætte og montere TrueGuard alarmen?
Ja, du kan selv sammensætte TrueGuard alarmen så den passer til netop dit behov. Du vælger selv hvor mange sensorer, røgalarmer, sirener eller styringsenheder du ønsker. Du kan selv nemt kode og montere systemet. Der er god vejledning og mange videoer at støtte sig til. Gratis support hvis du får brug for hjælp. 

Findes der en gratis App til TrueGuard alarmen?
Ja, du kan gratis downloade TrueConnect app´en til din smartphone og på den måde styre din alarm. Det er også via denne app du får beskeder fra alarmen. Du kan til- og frakoble systemet og styre dine intelligent hjem funktioner.

 

 

Hvilket alarm mærke er bedst ?

Der findes rigtig mange forskellige alarm mærker og producenter. Ikke et ondt ord sagt om andre, 
men som i mange andre tilfælde, hænger pris og kvalitet sammen.
Vi gennemgår og kvalitetssikrer de produkter vi forhandler, så du altid kan være sikker på,
at det er kvalitetsmærker du finder hos os.

 

Hvilket alarm mærke skal du vælge?

Vil du vide mere om et specielt mærke, skal du blot klikke dig videre til den side, og du
vil her finde de produkter der findes i den serie til produktet.

Får du brug for hjælp til hvilket mærke og produkt der passer bedst til dine behov, så
kontakt vores kundeservice som gerne rådgiver dig.

 

Det mest solgte alarm mærke

Alarmkompagniet har haft forhandlet forskellige mærker af alarmer gennem årerne. Det mærke vi har haft længst og gennem de sidste 15 år er TrueGuard. Faktisk hed de HouseGuard i starten, men har de skiftede navn til TrueGuard for en del år siden. Det er en godt og stabilt system, hvor der er brugt ressourver på at lave noget godt og holdbart elektronik. Samtidig bruges der også den del ressourcer, på at gøre designet pænt, så det kan sidde i danske hjem, uden at være grimt og iøjnefaldende. Der er ingen eksterne antenner på sensorerne, de er indbygget i sensoren, så det hele ser pænt ud. Desuden er de nye produkter med den nye og stærke frekvens 868-F1, der har lang rækkvidde - op til 2000 meter i fri fugleflugt uden forhindringer.