Hvilken alarm skal jeg vælge? - Få hjælp hos Alarmkompagniet!

Mange mennesker tror ikke, at det er en nødvendighed at have en tyverialarm i huset, men virkeligheden er en ganske anden. Indbrudstyve kan komme på uventet besøg, hvornår det skulle være, og skulle uheldet være ude, så er en tyverialarm et fantastisk værktøj til at få standset de ubudne gæster i tide. Med vores tyveri alarm system, sendes der automatisk en sms til din nabo eller andre pårørende, så snart en af dine alarmer starter i dit hjem. Denne form for tyveri alarm er ideel, da ingen kan komme hurtigere frem til dit hus, end din nabo. Du kan se hvilke typer af alarm vi forhandler her.

Få hjælp til at indrette din bolig - hvor placerer man alarmsensorerne?

Se denne video fra TrueGuards alarmskole. Her får du gode tips hvor sensorer mv. placeres bedst.

Se TrueGuards alarmskole her:

 

 

 

Hvilken alarm skal jeg vælge?

Mange mennesker tror ikke, at det er en nødvendighed at have en tyverialarm i huset, men virkeligheden er en ganske anden. Indbrudstyve kan komme på uventet besøg, hvornår det skulle være, og skulle uheldet være ude, så er en tyverialarm et fantastisk værktøj til at få standset de ubudne gæster i tide. Med vores tyveri alarm system, sendes der automatisk en sms til din nabo eller andre pårørende, så snart en af dine alarmer starter i dit hjem. Denne form for tyveri alarm er ideel, da ingen kan komme hurtigere frem til dit hus, end din nabo. Du kan se hvilke typer af alarmsystemer vi forhandler her.

Fremtidens tyverialarm er her

Tyvene bliver hurtigere og mere avancerede i deres fremgangsmåde, og derfor er det vigtigt at have en moderne tyverialarm, som får alarmeret om tyveriet i tide. Med en sms- eller mms-baseret tyveri alarm, kan du altid blive informeret, om de ubudne gæster hurtigere end nogen anden. Dette giver dig mulighed for at stoppe indbrudstyvene, inden de slipper afsted med dine værdigenstande.

TrueGuard Smartbox IP alarm er den mest solgte og førende i fremtidens tyverialarm, som har stort udvalg af tilbehør til intelligent hjem styring.

Ingen unødige udgifter

Vores sms- og mms-baserede alarmer er ikke forbundet med nogle unødige udgifter, og du slipper således for at skulle betale i dyre domme til en vagtcentral eller en vagt, der skal komme og gennemse huset for eventuelle indbrudstyve, hvis alarmen går. Denne tyverialarm er derfor perfekt til dig, som både er økonomisk ansvarlig og kan håndtere tingene på egen hånd.

Hvad er fordelene ved denne type tyverialarm?

En tyverialarm som denne, giver selv besked, til dem du synes skal reagere på din tyverialarm. Dette giver dig som forbruger en masse fordele. Ikke nok med, at du slipper af med de dyre månedlige udgifter, som der oftest følger med en tyveri alarms opsætning. Alarmen kontakter også lige netop dem, du ønsker. Ofte kan din nabo, eller folk der bor i nærheden af dig, hurtigere nå at komme til stedet hvorfra dine alarmer er udløst, end en eventuel politipatrulje eller et alarmselskab ville kunne. Hermed øges chancen for at stoppe tyvene i tide.


Er en tyverialarm investeringen værd?

Mange mennesker er skeptiske overfor, om de bør vælge at investere i en tyverialarm til deres hus eller fritidshus. En skepsis der ofte bliver gjort til skamme, første gang der har været ubudne gæster på besøg. Personlige ejendele kan ofte blive beskadiget eller helt forsvinde under indbrud, og derfor kan det være en god idé at møde tyveknægtene på åstedet, således at risikoen for dette mindskes. At opdage tyveri i tide, er en tyveri alarm i høj grad med til at hjælpe på vej. Som tommelfingerregel siges det, at det er bedre at gardere sig for meget end for lidt. Køb derfor dine alarmer, før tyven kigger forbi og overrasker dig.

De fleste danskere lever i et hus eller i en lejlighed, og har derfor alle deres ejendele opbevaret på et relativt lille område. Vi er meget knyttede til mange af vores materielle ting. Vi har måske arvesmykker som vi har fået af vores mor eller mormor, eller vi har måske et meget dyrt fjernsyn. Mange har også computere med personlige billeder, som ikke må blive væk eller slettet. Derfor er vi også sårbare overfor indbrudstyve. Indbrudstyvene er meget aktive i Danmark. Særligt omkring juleaften er der mange indbrud. Det skyldes selvfølgelig at rigtigt mange huse står tomme, mens man fejrer juleaften hos familien andre steder i landet. Der blev dog anmeldt færre indbrud i 2013 end i 2012. I 2012 blev der anmeldt omkring 40500 indbrud, mens der blev anmeldt omkring 42000 indbrud i 2013. Det svarer til omkring 115 indbrud om dagen, hele året rundt.

Der er altså rigtigt mange indbrud i Danmark. Derfor er det en god ide at forsvare sig mod de uindbudte gæster. Det kan man gøre på en række forskellige måder. En af de klassiske måder er at installere et alarmsystem.. Alarmen går i det øjeblik at der kommer en person ind i huset. Herefter har man et antal sekunder til at slå alarmen fra. Hvis man ikke slår alarmen fra i tide, vil alarmsystemet sende besked til dig, så du kan reagere på indbrudet.

Alarmen er dog ikke kun brugbar når tyven først er kommet ind. Den har også en meget stor præventiv virkning, idet tyvene har vanskeligere ved at begå indbrud i huse der har et alarmsystem. Det betyder selvfølgelig at du har mindre risiko for at få indbrud. Det betyder også at du slipper for at få en grim overraskelse når du kommer hjem fra arbejde. Det kan nemlig være rigtigt ubehageligt at komme hjem til et indbrud, fordi man føler at nogen har trængt ind på ens private ejendele. Man kan se hvordan indbrudstyven har rodet skuffer og skabe igennem, og hvordan værdifulde genstande er blevet fjernet fra sin plads. Måske har man mistet uvurderlige ejendele, som man ikke har mulighed for at erstatte.

Én ting er de materielle skader, men noget andet er det personlige overgreb. Mange mennesker vil føle et personligt overgreb, fordi nogen har været inde i ens hjem. Det skal man undgå, derfor skal man købe en alarm.