Alarm

Alarmkompagniet er et alarmfirma i København. Du kan købe din alarm online i webbutikken, og vi sælger alarmer til erhverv og private i hele Danmark.

Alarm til private

Vi har specialiseret os i alarmer til private hjem. Hos Alarmkompagniet køber du en alarm uden abonnement. Vi tilbyder alarm med gratis app så du kan styre din alarm fra mobiltelefonen. Du monterer den selv, og bestemmer hvem der skal have besked hvis alarmen aktiveres.

1-12 af 68
Alarmpanel TrueGuard SMART
IP alarmbox
2.295,00 kr
SmartHome alarmpanel
Mikro dør- og vinduessensor
Tilbud
TrueGuard SmartBox med pir, magnetsensor, tastatur og fjernbtj.
Specialpris 3.195,00 kr
Pris: 3.495,00 kr
Dørkontakt til indboring
TrueGuard garage tilt sensor
Tilbud
TrueGuard SmartBox med foto pir, magnetsensor og tastatur
Specialpris 2.995,00 kr
Pris: 3.495,00 kr
Dør / vindues magnet sensor
Dør / vindues sensor TrueGuard SMART
1-12 af 68

Alarm priser

Hvor meget koster en alarm?  Kvalitet og pris på alarmen hænger sammen. Når du køber en alarm til privat hjem, så skal du regne ud hvad den vil koste over f.eks. 5 år, hvis du lejer en alarm ved et af de store alarm firmaer, hvor du typisk betaler 1.000,- i starten og herefter betaler 300-500 kr i abonnement pr. måned. Dvs. fra ca. 19.000 kr og op. Hos Alarmkompagniet er alarm prisen hvad du købet alarmen for, og så kommer der ikke flere regninger fra os. Du skal bruge et simkort eller internetrouter for at alarmen kan sende beskeder til dig, men dette bestemmer du selv, og vi ligger ikke noget til prisen måned efter måned.

Hvordan virker en alarm?

Kan man have en alarm hvis man har hund? Ja, det kan man godt. Er det en mindre hund, så kan du vælge bevægelsessensorer som er dyreimune. Dvs. at mindre hunde kan gå på gulvet uden alarmen går igang. Katte kan være et problem, især hvis de springer op i højden på møblet eller lign. når alarmen er tilkoblet. Men her kan du gøre brug af skalsikring ( læs mere herunder )

Hvordan virker alarmen når man er hjemme? Sørg for den alarm du vælger, også har mulighed for skalsikring / natsikring. Dvs. at du kan vælge nogle af alarmens sensorer til at lave en skal, hvor andre sensorer ikke er tilkoblet. F.eks. om natten, så sikres vinduer og døre ved alarm magnetsensorer, og evt. en PIR bevægelsesføer i kælderen etc. Så nu kan familien gå frit rundt inde i huset, men hvis nogen forsøger at bryde ind, så vil alarmen aktiveres.
Samme metode kan også bruges hvis han har større husdyr eller katte der springer op, så er huset skal sikret, og når familien og dyrene er ude, så fuld tilkobles alarmen med f.eks. PIR bevægelsessensorer i gangarealer mv.

Alarm og robotstøvsuger. Hvis du vælger dyreimune bevægelsessensorer til din alarm, så kan din robotstøvsuger godt støvsuge dit hjem, selvom din alarm er tilkoblet.

Alarm test

Vi tester jævnligt de alarmer vi forhandler. Det samme gør vores leverandør. Vi har valgt kun at forhandle de bedste alarmer, og sikre at kvaliteten er i top.
Det er vigtigt du er tryg ved din alarm.  Hvilken alarm er bedst? Vi rådgiver dig gerne, så du kan vælge den alarm som passer til dit behov.
Vi anbefaler at du tester din alarm en gang eller to om året, så du er sikker på alt er godt og virker som det skal.

Søger du efter en god og stabil alarm, så finder du her på siden alarmer der er tilpasset de forskellige typer af bolig. Vi forhandler alarm til private online. Her finder du både alarmer uden abonnement til Alarm til lejligheder og alarm til hus Hvis du ønsker en udvidet alarmpakke, kan du blive inspireret under vores side for alarmsystemer, eller se også vores se alarm med kamera her.