Alarmsystemer

Et alarmsystem beskytter dit hjem

Vil du gerne beskytte dit hjem og dine værdier, så kig på vores udbud af alarmsystemer. Vi har mange forskellige typer at vælge imellem, så du kan finde netop det alarmsystem, der passer til din bolig. Her finder du en oversigt over alle vores alarmsystem startpakker, som kan udvides og tilpasses netop dit behov. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med yderligere information og rådgivning.

Alarmsystem med kamera

Alarmsystemer fra Alarmkompagniet indeholder normalt både sensorer, fjernbetjening og alarmcentral med sirene. Med vores alarmsystemer er det dig, der styrer, hvilket giver dig fuld kontrol over løsningen ud fra dine egne ønsker og behov. På den måde slipper du for den ekstra udgift på abonnementer til vagt og kontrolcentral. Hvis der sker indbrud eller anden aktivitet, der sætter alarmen i gang, modtager du en direkte besked på din telefon, så du hurtigt kan reagere. Vælger du en alarm med kamera som for eksempel TrueGuard SmartBox eller Blaupunkt, kan du modtage et billede af, hvem der har sat alarmen i gang. Det gør det nemmere for dig at tage stilling til, hvad der skal gøres, hvis alarmsystemet skulle opfange aktivitet. Flere af vores alarmsystemer er trådløse, hvilket sikrer, at en tyv ikke kan klippe en ledning og afbryde hele systemet.
 

 

A
 
8 vare(r)
Tilbud
Blaupunkt Q3200 IP Alarm pakke med foto
Specialpris 2.495,00 kr
Pris: 3.495,00 kr
SmartHome alarmpanel
Nyhed
TrueGuard SmartHome alarmpakke
8 vare(r)

Alarmsystem uden abonnement

Vi er specialister i at tilbyde et alarmsystem uden abonnement. Du køber og ejer selv din alarm, og har ikke månedlige omkostninger til overvågning af kontrolcentral og vagtudrykninger. Du styrer selv dit alarmsystem via den gratis app, og du vil selv modtage besked og billeder direkte via app´en , hvis alarmen går hjemme hos dig.

De fleste alarmer vi har i dag kan tilkobles din internetrouter, og via den vej kommunikere med dig. Til visse alarmer kan du også få et GSM modul, så du kan indsætte et simkort, og bruge mobilnettet til kommunikation, Her skal du dog betale din teleudbyder for et abonnement

Alarmsystem kan tilpasses dine behov

Med et alarm system fra Alarmkompagniet kan du selv vælge, hvor avanceret et alarm system, du ønsker. Vi har både helt simple løsninger, der reagerer på uautoriseret aktivitet i din bolig, og mere avancerede der kan tage billeder, styre varmepumpen eller elektronikken i dit hus såsom lys og tv. Du har selvfølgelig også mulighed for tilkøb til alarm systemet, hvis du for eksempel har behov for flere sensorer, fjernbetjeninger, røgalarmer, sirener eller andet. Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for rådgivning omkring, hvad der giver mening for dig at inkludere i et alarm system. Du kan også udbygge vores alarmsystemer, hvis du har et meget stort hus, eller har brug for at sikre flere rum i din bolig.

 

Vi rådgiver dig gerne, så du får det alarmsystem der er bedst til dig og din bolig. 
Har du brug for et simkort til din alarm, bestil det ved Greentel.

Alarmsystem
Udtalelse fra Trustpilot

Alarmsystem

Mogens

“Absolut professional og rettidig hjælp. Thomas er meget hurtig til at besvare forespørgsler og komme med gode løsningsforslag.”

5 / 5 stjerner