Alarmsystemer

Et alarmsystem beskytter dit hjem

Vil du gerne beskytte dit hjem og dine værdier, så kig på vores udbud af alarmsystemer. Vi har mange forskellige typer at vælge imellem, så du kan finde netop det alarmsystem, der passer til din bolig. Her finder du en oversigt over alle vores alarmsystem startpakker, som kan udvides og tilpasses netop dit behov. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med yderligere information og rådgivning.

5 vare(r)
Blaupunkt Q3200 IP Alarm pakke med foto
SmartHome alarmpanel
TrueGuard SmartHome alarmpakke
5 vare(r)

Alarmsystem med kamera

Alarmsystemer fra Alarmkompagniet indeholder normalt både sensorer, fjernbetjening og alarmcentral med sirene. Med vores alarmsystemer er det dig, der styrer, hvilket giver dig fuld kontrol over løsningen ud fra dine egne ønsker og behov. På den måde slipper du for den ekstra udgift på abonnementer til vagt og kontrolcentral. Hvis der sker indbrud eller anden aktivitet, der sætter alarmen i gang, modtager du en direkte besked på din telefon, så du hurtigt kan reagere. Vælger du en alarm med kamera som for eksempel TrueGuard SmartBox eller Blaupunkt, kan du modtage et billede af, hvem der har sat alarmen i gang. Det gør det nemmere for dig at tage stilling til, hvad der skal gøres, hvis alarmsystemet skulle opfange aktivitet. Flere af vores alarmsystemer er trådløse, hvilket sikrer, at en tyv ikke kan klippe en ledning og afbryde hele systemet.

Alarmsystem uden abonnement

Vi er specialister i at tilbyde et alarmsystem uden abonnement. Du køber og ejer selv din alarm, og har ikke månedlige omkostninger til overvågning af kontrolcentral og vagtudrykninger. Du styrer selv dit alarmsystem via den gratis app, og du vil selv modtage besked og billeder direkte via app´en , hvis alarmen går hjemme hos dig.

De fleste alarmer vi har i dag kan tilkobles din internetrouter, og via den vej kommunikere med dig. Til visse alarmer kan du også få et GSM modul, så du kan indsætte et simkort, og bruge mobilnettet til kommunikation, Her skal du dog betale din teleudbyder for et abonnement.

Tilpasses efter dine behov

Med et alarm system fra Alarmkompagniet kan du selv vælge, hvor avanceret et alarm system, du ønsker. Vi har både helt simple løsninger, der reagerer på uautoriseret aktivitet i din bolig, og mere avancerede der kan tage billeder, styre varmepumpen eller elektronikken i dit hus såsom lys og tv. Du har selvfølgelig også mulighed for tilkøb til alarm systemet, hvis du for eksempel har behov for flere sensorer, fjernbetjeninger, røgalarmer, sirener eller andet. Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for rådgivning omkring, hvad der giver mening for dig at inkludere i et alarm system. Du kan også udbygge vores alarmsystemer, hvis du har et meget stort hus, eller har brug for at sikre flere rum i din bolig.

Alarmanlæg til private hjem

Mange søger efter et billigt alarmanlæg til deres bolig. Kan det blive for billigt? De helt billige alarmanlæg man kan købe i byggemarkeder eller via webordre fra Kina, de kører som regel på 433Mhz frekvensen, som er den frekvens som trådløse ringeklokker, dørmeldere, regnmålere etc. benytter. Så her får du chanche for fejlalarmer hvis naboen har udstyr på samme frekvens. 

Er du på udkig efter et alarmanlæg til din bolig eller fritidshus, så finder du hos os kun de bedste alarmsystemer af en god kvalitet, så du får et system der er nemt at betjene i dagligdagen, og naturligvis er stabilt så du undgår utilsigtede fejlalarmer.

Ved indbrud vil alarmen sende dig besked direkte på din mobiltelefon. Har du PIR sensorer med kamera, vil du ved indbrud få sendt foto af den/dem der har aktiveret din alarm direkte via den gratis app til din smartphone. 

Alarmanlæg til erhverv

Vores alarmanlæg kan også bruges til erhverv. Der er forskellige klassificeringer efter regler fra Forsikring & Pension. Tjek din forsikring hvad de kræver før du køber. Kræves opkobling til vagt og kontrolcentral, så kontakt gerne Alarmkompagniets kundeservice, da vi kan hjælpe med dette via vores samarbejdspartner og Securitas vagtcentral og vagtpatruler.

Hvad koster et alarmsystem?

Hvor meget er du villig til at betale for at sikre din bolig og dine ejendele? Gør op hvad din bolig er værd, og herefter hvad du vil bruge for at få det bedste alarmsystem der kan passe på dit hjem. Vi har kunder der tidligere har købt at alarmanlæg i et byggemarked eller et discount supermarked for 1.500 kr. De oplever at ikke alle sensorer virker, og skal bruge tid på ombytning og indkodninger igen. Nogle af de helt billige har enda antenner der manuelt skal trækkes ud (på samme måde som de gamle antenner der var på biler til bilradioen). De oplever en del fejlalarmer, da teknikken i sensorerne er af en anden kvalitet. Vi synes også designet af sensorerne er vigtigt, da de sidder i hjemmet, så må de gerne se så godt ud som muligt.

Vi forhandler alarmsystemer der koster fra ca. 2.500 kr og op efter, an på hvilken model man ønsker. Vi forhandler kun alarmer fra producenter som vi har testet, og vi kan stå inde for kvaliteten som vi selv har testet. De systemer vi forhandler fra vores største producent, kører på den nye 868-F1 frekvens, som er lavet specielt til alarmer, og har en ekstra lang og kraftig rækkevidde. 

Vores koncept hos Alarmkompagniet er, at vi sælger alarmsystemer til Gør-Det-Selv, hvor du sparer omkostning til montør, men vigtigst af alt, at du ikke har en leasing aftale, hvor du skal betale leje måned efter måned. Der er heller ikke abonnement til kontrolcentral, vagter og servicemontør.

Ønsker du hjælp til installation eller evt. opkobling til vagt og kontrolcentral, så kontakt vores kundeservice, som gerne hjælper dig videre til vores samarbejdspartner. 

Vil du have en samlet pris på et alarmsystem så kontakt Alarmkompagniet. Vi rådgiver dig gerne, så du får det alarmsystem der er bedst til dig og din bolig. 
Har du brug for et simkort til din alarm, bestil det ved Greentel.

Alarmsystem
 

FAQ om alarmsystemer

Hvad koster et alarmsystem?

Et alarmsystem koster fra ca. 3.000,- kr. an på hvilken type du vælger. F.eks. en typisk startpakke med alarmboks,  en sensor til dør/vindue og en bevægelsessensor med kamera. Denne type kommunikerer med dig via din internetrouter. Du kan få en større model der også har indbygget GSM modul til simkort via mobilnettet.


Hvordan virker et trådløst alarmsystem?

Sensorerne er på batteri, og kommunikerer trådløst med alarmpanelet eller alamboxen. Det er kun boxen der skal tilsluttes 220V stikkontakt og din internetrouter, for at kunne sende beskeder til dig. Vælg et system med den nye alarmfrekvens 868-F1 med kraftigt signal og god rækkevidde mellem sensorer og alarmenheden.


Kan jeg selv montere alarmsystemet og dermed spare penge?

Ja, vores alarmsystemer er beregnet til du selv kan indkode og montere alarmen. Der er en god vejledning og flere videoer du kan bruge ved installationen. Gratis support hvis du får brug for hjælp.

Er der tvunget abonnement eller skjulte gebyrer?

Du ejer selv din alarm, og skal ikke betale noget ekstra pr. måned. Det eneste den skal bruge er et kabel i din internetrouter, eller du kan udvide med et simkort hvis du ønsker GSM modul. Gratis App til alarmen.

 

Udtalelse fra Trustpilot

Alarmsystem

Mogens

“Absolut professional og rettidig hjælp. Thomas er meget hurtig til at besvare forespørgsler og komme med gode løsningsforslag.”

5 / 5 stjerner