Sirener

Her finder du sirener til din alarm. Der er sirener på batteri til inden- og udendørsbrug, en sirene der sættes i en 220V stikkontakt indendørs og en udvendig sirene med blink for udendørs brug. Det kan være en god ide at supplere sirenen som er indbygget i alarmpanelet/boxen med en ekstra sirene hvis man har et større hus. En sirene stresser tyven, og den er ikke til at være i stue med, når først den hyler når alarmen er gået.

.

3 vare(r)
Ekstra sirene på batterier
Sirene med blink TrueGuard F1
Indvendig sirene til 220 V
3 vare(r)

Alarm sirene virker afskrækkende på tyven

Når sirenen går igang, så ved indbrudstyven at nu er han afsløret, og bliver stresset og usikker på om der kommer nogen, hvem og hvornår. Derfor vil de fleste tyve skynde sig ud straks når sirenen er gået igang. Den er naturligvis sabotagesikret, så hvis nogen forsøger at pille den ned, så går sirenen i gang.


Alarm med sirene

Der er flere der vælger at frakoble den indbyggede sirene i alarmen, så en tyv ikke hurtigt kan finde alarmpanalet / boksen hvis den står og hyler, og på den måde smadre selve hjernen i hele systemet. Du kan tilføje en ekstern sirene til din alarm, som du placerer en andet sted i boligen. Der findes en på batterier der kan ligges oven på et skab, under sofaen eller et andet sted. Den anden model er til 220V og sættes direkte ind i en stikkontakt. Hvis tyven skulle tage disse eksterne sirener, så vil din alarm stadig fungere, og sende dig beskeder og billeder om hvad der foregår på stedet.

Alarm sirene udendørs

Ved at have en sirene udendørs på huset, f.eks. i gavlen eller under udhænget, så kan den ses ude fra vejen, og på den måde virker den allerede præventiv for en evt. indbrudstyv. Den udvendige sirene vil hyle, hvis der er nogen der bryder ind i boligen. Vi forhandler to forskellige udendørs sirener, begge er på batterier, så du ikke skal trække strøm. Signalet til alarmenheden er trådløst. Den ene model er foruden sirene på 104db også udstyret med led lys der blinker, og tiltrækker ligeledes opmærksomhed. 

 

FAQ om sirener

Hvor højt hyler en sirene til alarmen?

Vores sirener hyler med 104db, hvilket er ubehageligt at være i nærheden af. Det er en høj lyd der afskrækker tyven og tiltrækker opmærksomhed.

Hvor længe må en alarm sirene hyle?

Sirenen må hyle i op til 3 minutter efter hver aktivering. Herefter skal den selv stoppe. Kommer tyven ind igen, vil den starte forfra. Du må have sirene inde- og udendørs.

Findes sirene med lys og blink?

Ja, der findes en sirene der hyler med 104db og har led lys der blinker. På den måde er det nemt at se hvor alarmen er gået især om natten i mørket.