Alarmpaneler/box

Her finder du vores alarmpaneler og alarmboxe. Det er dem der er "hjernen" i systemet, og det er her alle programmeringerne og udførsel af hændelser styres fra. Alarmpanelet / boxen er den eneste enhed der skal tilsluttes en 220V stikkontakt. Herfra foregår kommunikationen til alarmen sensorer, sirener og intelligent hjem styringer trådløst. De fleste af vores modeller kan tilsluttes din internetrouter, og på den måde kan du styre alarmen via app. Det er også på den måde du vil få beskeder fra alarmen som push beskeder. Har du valgt et panel med GSM (simkort) kommunikerer alarmen via mobilnettet.

 

Alarmpanel med mulighed for intelligent hjem styring

Ønsker du PIR sensorer med indbygget kamera? Ønsker du at kunne tænde og slukke for lys, varme, Tv eller åbne garageporten?Her kan du så vælge mellem TrueGuard SmartBox eller TrueGuard SmartHome.

Disse IP alarmbokse kan kommunikere via kabel til internetrouteren. På den måde kan du styre alarmen via TrueConnect App´en, og på samme måde sender alarmen beskeder til dig. Du kan også udvide disse alarmbokse med et GSM modul/dongle (ekstra tilkøb) så du kan bruge mobilnettet via et simkort der sættes i alarmboksen.

Ovenstående alarmpaneler har flere grupper/områder man kan til- og frakoble uanfægtet af de andre. F.eks. hvis man har erhverv og bolig etc.

2 vare(r)
IP alarmbox
2.295,00 kr
SmartHome alarmpanel
2 vare(r)