Gardin Bevægelsessensor

På lager

595,00 kr

Pir sensor "gardin" til sikring langs vinduer. Denne Pir bevægelsessensor er specielt udviklet til sikring af adgangsveje ved vinduer i væge eller loft. Fungerer som et gardin, og sikrer område op til 10 meter, så her er det også muligt at sikre vinduespartier mod indtrængen. Sensor kan også monteres over døren, og vælge funktion dørklokke, således at alarmpanelet kommer med en dørklokke lyd når nogen kommer ind (specielt velegnet til butikker). Lille diskret design Passer til TrueGuard alarmer.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Gardin PIR bevægelsessensor fra TrueGuard til sikring af vinduer og vinduespartier indvendigt. 

Denne bevægelsessensor kan monteres både vertikalt eller horisontalt. Giver gode muligheder for at sætte pir sensor på væg, vindueskarm eller loft. 

Sensoren sikrer et felt på same måde som et gardin. Registreres bevægelse vil den starte alarmen, uanset om det er ubudne gæster eller et vindue, der bliver smadret. Derfor har denne sensor også en fordel i forhold til en glasbrudssensor, som f.eks. ikke vil kunne registrere, hvis vinduet ikke smadres, men derimod blot bliver afmonteret. 

Bevægelsessensoren er sabotage sikret, hvilket betyder at hvis uvedkommende forsøger at afmonteret sensoren, vil den ligeledes starte alarmen. Den er desuden resistent overfor insekter, hvilket er en vigtig funktion, så der undgåes fejlalarmer.

 

•Advarsel ved lavt batteriniveau

•Strømsparefunktion (Lang batterilevetid)

•Sabotagebeskyttelse

•Signalstyrke kan kontrolleres på alarmpanel

•Navngivning af alle sensorer

•2-vejs kommunikation

•Sikkert krypteret signal til alarmpanel

 

Bevægelsessensoren passer alle TrueGuard alarmerne.

 

Se video her om TrueGuard gardinsensor:


Yderligere information