TrueGuard SmartBox IP alarm

Ønsker du en trådløs alarm til din bolig uden abonnement, så er alarmen fra TrueGuard noget for dig. Denne IP alarm tilsluttes dit internet. Ingen abonnementer eller gebyrer. Alarmen sender dig besked til din mobiltelefon via internettet. Du kan betjene denne TrueGuard SMART IP alarm via gratis app.

1-12 af 48
TrueGuard SmartBox mini pakke
Programmering af TrueGuard alarm
IP alarmbox
2.295,00 kr
SmartBox alarmboks med WF dongle
Mikro dør- og vinduessensor
Vægbeslag TrueGuard SmartBox
Dørkontakt til indboring
PIR bevægelses sensor
Tilbud
Dyreimun pir bevægelses sensor
Specialpris 495,00 kr
Pris: 595,00 kr
1-12 af 48

TrueGuard Smartbox alarm uden abonnement

Denne alarm kan vælges med alm. bevægelsesføler/PIR og dør/vindues sensor eller du kan vælge at tilslutte bevægelsessensor med indbygget kamera, der sender dig foto ved aktivering af alarmen. Ved alarm sendes gratis PUSH beskeder via den gratis app, eller du kan vælge en ordning med der sendes SMS besked til din mobiltelefon. Har du en sensor med kamera, kan du til hver en tid bede PIR kameraet om at tage et øjebliks foto, der sendes til din email eller på den gratis app der følger med til TrueGuard IP alarm.

Alarm tilsluttes internettet

Alarmen kommunikerer trådløst med sensorerne. Det er kun centralenheden der skal have 220V strøm, og forbindes til din router. Når alarmsystemet er forbundet til internettet, downloades app til installationen. Find og læs mere om alle vores alarmer fra det populære mærke Trueguard.

Intelligent hjem styring med IP alarm

Via TrueConnect app´til IP alarmen, kan du styre dine intelligent hjem løsninger som du har installeret i hjemmet. F.eks. kan du tænde/slukke for el, lys og varme, eller du kan åbne en garageport. Du kan også indstille IP alarmen til selv at tænde og slukke for noget lys efter tid, eller hvis du har en lyssensor, kan den bestemme hvornår det er mørkt nok til at tænde for lyset. Det kan få dit hjem til at se beboet ud, selvom du ikke er hjemme.
Du kan hele tiden se status på IP Alarm SmartBoxen via app´en. Alarmen kan også til- og frakobles på den måde hvis du ønsker dette.

Smart alarm til GSM simkort

Du kan udvide din SmartBox alarm med en GSM dongle. Her sætter du et simkort ind, og på den måde kan alarmen kommunikere via mobilnettet med dig.

 

TrueGuard SmartBox tilpasses til dig

TrueGuard SmartBox er en smart alarm. Du starter med én af vores startpakker med en TrueGuard SmartBox centralenhed og forskellige sensorer og betjening, eller du kan selv sammensætte alarmen hvis du f.eks. kun har brug for at overvåge en enkelt dør med en dørsensor sammen med SmartBoxen. Du er ikke tvunget til at investere i store pakker som du ikke har brug for. Du starter med en lille pakke, og herefter bygger du til efter dit behov og ønsker.

Vi rådgiver dig gerne om vores alarmer, og hjælper med at finde den rigtige løsning for dig.

 

Den mest solgte alarm til private

Denne alarm er vores mest solgte til private hjem og sommerhuse. Den er nem at installere og programme. Der er god vejledning og der findes videoer på Youtube til at hjælpe dig. I dag er intgernettet blevet meget stabilt, og mange vælger derfor denne IP SmartBox. Der er ingen abonnementer, og den er nem at betjene i dagligdagen. 

 Her kan du se en præsentationsvideo af TrueGuard SmartBox: