TrueGuard SmartBox IP alarm

IP alarm uden abonnement

Ønsker du en trådløs alarm til din bolig uden abonnement, så er alarmen fra TrueGuard noget for dig. Denne IP alarm tilsluttes dit internet. Ingen abonnementer eller gebyrer. Alarmen sender dig besked til din mobiltelefon via internettet. Du kan betjene denne TrueGuard SMART IP alarm via gratis app.

1-12 af 45
Tilbud
TrueGuard SmartBox med pir, magnetsensor, tastatur og fjernbtj.
Specialpris 3.295,00 kr
Pris: 3.495,00 kr
Tilbud
TrueGuard SmartBox med foto pir, magnetsensor og tastatur
Specialpris 3.295,00 kr
Pris: 3.495,00 kr
SmartBox alarmboks med WF dongle
IP alarmbox
2.295,00 kr
Mikro dør- og vinduessensor
Dør / vindues magnet sensor
Dørkontakt til indboring
PIR bevægelses sensor
Dyreimun pir bevægelses sensor
Gardin Bevægelsessensor
Foto sensor med vidvinkel
1-12 af 45

TrueGuard Smartbox

Denne alarm kan vælges med alm. bevægelsesføler/PIR og dør/vindues sensor eller du kan vælge at tilslutte bevægelsessensor med indbygget kamera, der sender dig foto ved aktivering af alarmen. Ved alarm sendes gratis PUSH beskeder via den gratis app, eller du kan vælge en ordning med der sendes SMS besked til din mobiltelefon. Har du en sensor med kamera, kan du til hver en tid bede PIR kameraet om at tage et øjebliks foto, der sendes til din email eller på den gratis app der følger med til TrueGuard IP alarm.

Alarm tilsluttes internettet

Alarmen kommunikerer trådløst med sensorerne. Det er kun centralenheden der skal have 220V strøm, og forbindes til din router. Når alarmsystemet er forbundet til internettet, downloades app til installationen. Find og læs mere om alle vores alarmer fra det populære mærke Trueguard.

Intelligent hjem styring med TrueGuard IP alarm

Via TrueConnect app´til IP alarmen, kan du styre dine intelligent hjem løsninger som du har installeret i hjemmet. F.eks. kan du tænde/slukke for el, lys og varme, eller du kan åbne en garageport. Du kan også indstille IP alarmen til selv at tænde og slukke for noget lys efter tid, eller hvis du har en lyssensor, kan den bestemme hvornår det er mørkt nok til at tænde for lyset. Det kan få dit hjem til at se beboet ud, selvom du ikke er hjemme.
Du kan hele tiden se status på IP Alarm SmartBoxen via app´en. Alarmen kan også til- og frakobles på den måde hvis du ønsker dette.

TrueGuard SmartBox alarm til GSM simkort

Du kan udvide din SmartBox alarm med en GSM dongle. Her sætter du et simkort ind, og på den måde kan SmartBox alarmen kommunikere via mobilnettet med dig.