TrueGuard

 

Hvis du leder efter et godt og sikkert alarmsystem, så er en af vores alarmer fra TrueGuard et rigtig godt bud. Mærket hed tidligere HouseGuard, men selvom de har ændret deres navn, er Trueguard stadig af den samme høje kvalitet. Hvis du vælger TrueGuard ejer du selv alarmen, og det er uden abonnement. Så kan du selv holde øje med dit hjem, og på den måde kan du undgå unødvendige og dyre udrykninger fra vagt- eller alarmcentral, da det er dig, der tager en beslutning om, hvad der skal ske, hvis din Trueguard alarm går i gang. TrueGuard alarmer er sikre og stabile, så du kan være sikker på, at de skaber tryghed i dit hjem.

Se alt udstyr til din TrueGuard alarm

Under mærket/variant kan du finde al udstyr der er til den valgte model. Se mere ved at klikke her.


---

Trueguards alarmer kan tilpasses til dig

TrueGuard har mange muligheder for tilvalg af udstyr, så dit alarmsystem kan blive skræddersyet til dig og dit hjem. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at vælge den helt rigtige løsning fra Trueguard. Hvis du har en TrueGuard alarm, for eksempel topmodellen PRO+, og dine behov ændrer sig, behøver du heller ikke ud og investere i et nyt alarmsystem, for med de mange tilpasningsmuligheder, kan systemet fra Trueguard tilpasses og udvides løbende, så du ikke skal starte forfra.
 

Trueguard app lader dig holde øje med dit hjem

TrueConnect er en app fra TrueGuard, der kan tilkobles deres alarmsystemer, så du kan holde øje med dit hjem, uanset om du er hjemme eller på farten. Med appen fra Trueguard kan du for eksempel få besked, når dine børn kommer hjem og frakobler alarmen - det skaber tryghed i hverdagen. Du kan også bruge appen til at til- og frakoble din Trueguard og styre lys, strøm og varme i dit hjem direkte fra din telefon. Hverdagen bliver nemmere med TrueConnect appen fra TrueGuard, der har et flot og intuitivt design, som gør den nem at anvende. Appen er gratis og kan fås i både AppStore til iPhones og i Google Play.

Vi har flere TrueGuard modeller hos Alarmkompagniet. Se blandt andet de populære modeller fra Trueguard PRO+, IP Alarm og SMART. Vi er selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med rådgivning omkring, hvilken alarm der giver mening for dig, dit hus og dine behov.

8 vare(r)
Udvendig PIR TrueGuard PRO+/IP
Temperatur sensor TrueGuard SMART
Alarmpanel TrueGuard SMART
IP alarmbox
2.295,00 kr
Tilbud
TrueGuard SmartBox med foto pir, magnetsensor og tastatur
Specialpris 3.295,00 kr
Pris: 3.495,00 kr
8 vare(r)