TrueGuard Alarmer

 

Hvis du leder efter et godt og sikkert alarmsystem, så er en af vores alarmer fra TrueGuard et rigtig godt bud. Mærket hed tidligere HouseGuard, men selvom de har ændret deres navn, er Trueguard stadig af den samme høje kvalitet. Hvis du vælger TrueGuard ejer du selv alarmen, og det er uden abonnement. Så kan du selv holde øje med dit hjem, og på den måde kan du undgå unødvendige og dyre udrykninger fra vagt- eller alarmcentral, da det er dig, der tager en beslutning om, hvad der skal ske, hvis din Trueguard alarm går i gang. TrueGuard alarmer er sikre og stabile, så du kan være sikker på, at de skaber tryghed i dit hjem

TrueGuard alarm i forskellige varianter

Der findes flere forskellige udgaver af TrueGuard alarm. Du finder den der passer bedst til dit behov.

Den mest solgte er TrueGuard SmartBox, som er en IP alarm der tilsluttes med kabel til din internetrouter (kan udvides med en WiFi dongle hvis det skal være trådløst ELLER en GSM dongle til simkort, så det også kan køre på mobilnettet). SmartBoxen tilsluttes til en 220V stikkontakt. Sensorer mv. er på batterier og signalet er trådløst, og den nye alarmfrekvens 868-F1.

Alarmen kan fjenstyres via den gratis TrueConnect app, og der findes flere forskellige sensorer f.eks. med indbygget kamera, og mange muligheder for intelligent hjem styring af lys, varme, TV etc. via din TrueGuard SmartBox system.

Ønsker du en TrueGuard alarm som både kan tilsluttes din internetrouter og har indbygget mulighed for et simkort GSM, så skal du se nærmere på TrueGuard SmartHome som har en fantastisk flot skærm, hvor du kan betjene alarmen og enhederne fra. Her kan du også se live billeder af hvem der ringer på, hvis du har en TrueGuard dørklokke med kamera.

Har du ikke brug for skærmen som der er i SmartHome, så skal du se nærmere på TrueGuard MZ-PRO3.

Har du ikke brug for sensorer med indbygget kamera og intelligent hjem styringer, og ønsker en basis alarm, så er TrueGuard Smart GSM noget for dig. Den kommunikerer med et simkort, og bruger mobilnettet til at sende dig beskeder fra alarmen.

Under hver mærke/variant kan du se al udstyr som du kan få til din TrueGuard alarm.

TrueGuard alarmer kan tilpasses til dig

TrueGuard har mange muligheder for tilvalg af udstyr, så dit alarmsystem kan blive skræddersyet til dig og dit hjem. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at vælge den helt rigtige løsning fra Trueguard. Hvis du har en TrueGuard alarm, og dine behov ændrer sig, behøver du heller ikke ud og investere i et nyt alarmsystem, for med de mange tilpasningsmuligheder, kan systemet fra Trueguard tilpasses og udvides løbende, så du ikke skal starte forfra.
 

TrueGuard app lader dig holde øje med dit hjem

TrueConnect er en app fra TrueGuard, der kan tilkobles deres alarmsystemer, så du kan holde øje med dit hjem, uanset om du er hjemme eller på farten. Med appen fra Trueguard kan du for eksempel få besked, når dine børn kommer hjem og frakobler alarmen - det skaber tryghed i hverdagen. Du kan også bruge appen til at til- og frakoble din Trueguard og styre lys, strøm og varme i dit hjem direkte fra din telefon. Hverdagen bliver nemmere med TrueConnect appen fra TrueGuard, der har et flot og intuitivt design, som gør den nem at anvende. Appen er gratis og kan fås i både AppStore til iPhones og i Google Play.

Skræddersyet alarm fra TrueGuard til dig

Vi har alle TrueGuard modeller hos Alarmkompagniet. Vi er selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med rådgivning omkring, hvilken alarm der giver mening for dig, dit hus og dine behov.

6 vare(r)
Tilbud
TrueGuard SmartBox med pir, magnetsensor, tastatur og fjernbtj.
Specialpris 3.195,00 kr
Pris: 3.495,00 kr
Tilbud
TrueGuard SmartBox med foto pir, magnetsensor og tastatur
Specialpris 2.995,00 kr
Pris: 3.495,00 kr
TrueGuard SmartHome alarmpakke
Tilbud
TrueGuard SMART GSM privat tyverialarm
Specialpris 2.195,00 kr
Pris: 2.495,00 kr
6 vare(r)