Første nyhed

Oprettet d.

Første nyhed

Der kommer hele tiden nye produkter på markedet for alarm og videoovervågning. 

Nyheder for alarm 

Den seneste udvikling indenfor alarm er PIR bevægelsessensorer med indbygget kamera. Kommer der bevægelse i rummet, vil alarmen aktiveres, og straks tage nogle foto´s, som systemet sender direkte til dig på din smartphone.

Den anden store udvikling er "intelligent hjem styring". Via alarmen kan du ved forskellige komponenter/sensorer styre lys, varme eller f.eks. TV / varmepumåe via IR-øje sensor- Den virker på samme måde som fjernbetjening.

Temperatur- eller lyssensorer kan give besked til systemet, at inden for en grænse skal der ske en action, f.eks. skal lyset tænde i 5 timer, start af varmeapparet eller luftudsugning.

Det sidste nye er garageport styring, så du via alarm appen kan åbne eller lukke for din port, og via en sensor kan du altid aflæse om porten er lukket eller åben. Mulighederne er mange for styring af dit hjem. Følg med her i de sidste nyheder.

 

Nyheder for videoovervågning

Det går rigtig stærkt med nyheder indenfor videoovervågning. Priserne er også faldet i den seneste tid, så nu kan private også til fornuftig priser købe sig IP overvågning til deres hjem. Her får du en rigtig god kvalitet.

Trådløs overvågning er også populær. De fleste kamera skal dog ahve 220V strøm, men sender videosignalet trådløst til en router eller en optager. Vi har dog fået det sidste nye "Plug & Play" kamera, som er helt trådløst. Det skal lades op engang i mellem, og herefter fungerer det med de indbyggede genopladelige batterier, og sender trådløst signal til din router. På den måde kan du hurtigt få et kamera op, og følge med i hvad der sker via din smartphone.