Overvågning

Er du interesseret i overvågning, og vil vide mere, kan du se hvad du skal være opmærksom på her. Du er også velkommen til at kontakte kundeservice for individuel rådgivning til netop din opgave.

Hvilken overvågning skal jeg vælge?

Der findes mange typer af overvågning samt forskellig kvalitet. Det første du skal beslutte dig for er, om din overvågning skal være trådløs eller der skal trækkes kabler fra optageren og ud til hvert kamera. Vi anbefaler at trække kabler, hvis der er mere end 20-25 meter ud til kameraet. Signalet mindskes for hver mur og væge det skal igennem. 

1-12 af 38
Milesight Butik Pakke Videoovervågning
Milesight videoovervågning 4 kamera
Milesight Lite Videoovervågning
Wifi videoovervågning med 4 wifi kamera
Tilbud
Safire trådløst batteri kamera Full HD
Specialpris 995,00 kr
Pris: 1.295,00 kr
Trådløs kamera SV2300
HD dome kamera 2,1 megapixel
Trådløs kamera med hvidt LED lys SP-SV2400
HD wifi kamera
1.095,00 kr
Wifi kamera på batteri udendørs. Helt trådløst
1-12 af 38

Du skal belutte hvad du skal bruge overvågning til. Vil du have et system med et eller flere kamera der overvåger et område, så du kan se om der kommer nogen, eller skal det være professionel overvågning med kamera der kan indstilles og zoome ind fra lang afstand, så det er nemt at genkende personen.
 

Overvågning med optager eller med SD kort

Her er igen mulighed for at vælge. De mest simple systemer gemmer optagelserne fra overvågningen på SD kort. Du kan se hvad kameraet har optaget, ved at tage SD kortet i din pc, eller vælge vores overvågning med skærm og indbygget optager på SD kort. Her kan du se optagelserne eller live billeder på skærmen, eller via din mobiltelefon på den medfølgende App. Typisk er overvågning med kablet forbindelse til kamera udstyret med en harddiskoptager, hvor alle optagelserne fra din overvågning gemmes på harddisk. Her her du også mulighed for at tilgå optagelser og se med live via internettet eller din smartphone og den medfølgende App.

Kameraovervågning indendørs og udendørs

Der er forskel på hvilket kamera du skal bruge til hvilken opgave. Skal kameraet sidde indendørs, vølger mange en diskret dome model. Til udendørs opgave kommer det an på placeringen. Et dome kamera er godt til montering på et udhæng, og et bullet/gun kamera er godt til montering på en væg, stolpe eller mast. Du skal vor at finde det rigtige kamera, finde ud af hvor langt der er fra pleceringen og ud til der hvor du ønsker et godt billede i optagelsen. Skal det være med justerbar linse så du sikrer dig et godt billede ved havelågen, ellers skal det være en fast linse der har et mere allround billede. Der er naturligvis også forskel på IP klacificering til et indendørs eller udendørs kamera. Til udendørs anbefales desuden et vandalsikret kamera, så det ikke er så nemt for uvedkommende at smadre det.

Overvågning til hjemmet

De fleste der vælger overvågning til hjemmet vælger de trådløse systemer. De er nemme at montere, og du er hurtig igang med at kunne overvåge hjemmet og arealet omkring. Husk du kun må overvåge på din egen grund.

Vælg et system du kan tilslutte din internetbrowser. På den måde kan du via en app se med lvie direkte fra dit hjem, eller gense optagelser der er foretaget. Du kan på nogle systemer bede om at få en notifikation, hvis der er ændring i billedet som kameraet ser. Derfor skal du ikke montere et kamera mod en busk hvid er er grene der blafrer i vinden, eller mod et sted hvor der kommer mange dyr. På nogle kamera kan du vælge hvor i billedet alarmen skal komme fra, så det f.eks. kun er helt oppe ved hoveddøren og ikke hele vejen ned langs huset. 


Selvom du vælger de trådløse wifi kamera, så skal kameraet have strøm. Der medfølger en lille transformer. Du kan f.eks. montere kameraet på skuret, trække kablet ind i skuret, og her sætte strømmen til. Se vores forskellige muligheder her for trådløs videoovervågning. Skal du alligevel trække et kabel til kameraet, så anbefaler vi du vælger videoovervågning med kablet forbindelse til hvert kamera. I disse kabler er der både strøm og videosignal. Læs mere og se vores udvalg af overvågningskameraer her. 

Overvågning til butik og erhverv

Har du en mindre butik, så kan trådløs videoovervågning godt klare opgaven. Placer f.eks kamera i hjørnerne af butikken, og placer en lille skærm ved disken, så du kan følge med i hvad der foregår i hjørnerne. Har du en større butik eller anden form for erhverv, så skal du vælge kablet overvågning. Her trækkes der kabler fra harddiskoptageren og ud til hvert kamera. I kabler er der strøm og videosignal. Det sikrer at du kan have kameraet længere væk og få en god og stabil overvågning. Vi har systemer med harddiskoptagere der kan håndtere optagelser fra 2, 4, 8 og op til 16 kamera. Se mere om vores videoovervågning her. Der sker hele tiden udvikling på området. Kontakt os for rådgivning til overvågning af din butik og erhverv. Vi hjælper dig gerne med at finde den rette løsning.

FAQ - ofte stillede spørgsmål om overvågning

Hvem må se overvågningen?
Som privat person må du ikke dele optagelser fra din overvågning, medmindre du har tydelig samtykke af den person du har filmet. 

Som erhvervsdrivende gælder visse betingelser der muliggør deling i et af Datatilsynet godkendt lukket system.

Er overvågning lovligt?
Ja, men der er lovgivning på området. For private gælder at der kun må filmes på egen grund, og ikke ind på naboens grund eller ud på offentlig vej. Er der alm. færdsel på din grund af f.eks. offentlige/private medarbejdere skal der skiltes med videoovervågning. Du må som udgangspunkt gemme optagelserne i op til 30 dage.
Husk at sætte dig ind i databeskyttelsesforordningen samt databeskyttelseslovens regler om oplysningspligt.

Kan man få overvågning uden abonnement?
Ja, du kan købe overvågningskamera eller overvågningssystem der er beregnet til du selv kan installere. Du kan vælge en type med adgang til din internetrouter, så kan du selv se din overvågning via en app på din smartphone. Så intet abonnement eller uderligere omkostninger.