Overvågning

Hvilken overvågning skal jeg vælge?

Der findes mange typer af overvågning samt forskellig kvalitet. Det første du skal beslutte dig for er, om din overvågning skal være trådløs eller der skal trækkes kabler fra optageren og ud til hvert kamera. Vi anbefaler at trække kabler, hvis der er mere end 20-25 meter ud til kameraet. Signalet mindskes for hver mur og væge det skal igennem. 

 

 

1-12 af 37
Nyhed
Tilbud
Milesight Villa Pakke Videoovervågning
Specialpris 4.995,00 kr
Pris: 6.295,00 kr
Nyhed
Milesight Butik Pakke Videoovervågning
Nyhed
Milesight videoovervågning 4 kamera
Tilbud
Wifi videoovervågning med 4 wifi kamera
Specialpris 2.995,00 kr
Pris: 4.995,00 kr
Videoovervågning IP med 4 dome kamera
Skjult kamera i pir
Overvågnings-kamera skjult i røg detektor
Udendørs HD WiFi kamera
HD wifi kamera
1.095,00 kr
Trådløs kamera med hvidt LED lys SP-SV2400
HD dome kamera 2,1 megapixel
Trådløs kamera SV2300
1-12 af 37

Du skal belutte hvad du skal bruge overvågning til. Vil du have et system med et eller flere kamera der overvåger et område, så du kan se om der kommer nogen, eller skal det være professionel overvågning med kamera der kan indstilles og zoome ind fra lang afstand, så det er nemt at genkende personen.
 

Overvågning med optager eller overvågning med SD kort

Her er igen mulighed for at vælge. De mest simple systemer gemmer optagelserne fra overvågningen på SD kort. Du kan se hvad kameraet har optaget, ved at tage SD kortet i din pc, eller vælge vores overvågning med skærm og indbygget optager på SD kort. Her kan du se optagelserne eller live billeder på skærmen, eller via din mobiltelefon på den medfølgende App. Typisk er overvågning med kablet forbindelse til kamera udstyret med en harddiskoptager, hvor alle optagelserne fra din overvågning gemmes på harddisk. Her her du også mulighed for at tilgå optagelser og se med live via internettet eller din smartphone og den medfølgende App.

Overvågning til hjemmet

De fleste der vælger overvågning til hjemmet vælger de trådløse systemer. De er nemme at montere, og du er hurtig igang med at kunne overvåge hjemmet og arealet omkring. Husk du kun må overvåge på din egen grund.

Selvom du vælger de trådløse kamera, så skal kameraet have strøm. Der medfølger en lille transformer. Du kan f.eks. montere kameraet på skuret, trække kablet ind i skuret, og her sætte strømmen til. Se vores forskellige muligheder her for trådløs videoovervågning. Skal du alligevel trække et kabel til kameraet, så anbefaler vi du vælger videoovervågning med kablet forbindelse til hvert kamera. I disse kabler er der både strøm og videosignal. Læs mere og se vores udvalg af overvågningskameraer her. 

Overvågning til butik og erhverv

Har du en mindre butik, så kan trådløs videoovervågning godt klare opgaven. Placer f.eks kamera i hjørnerne af butikken, og placer en lille skærm ved disken, så du kan følge med i hvad der foregår i hjørnerne. Har du en større butik eller anden form for erhverv, så skal du vælge kablet overvågning. Her trækkes der kabler fra harddiskoptageren og ud til hvert kamera. I kabler er der strøm og videosignal. Det sikrer at du kan have kameraet længere væk og få en god og stabil overvågning. Vi har systemer med harddiskoptagere der kan håndtere optagelser fra 2, 4, 8 og op til 16 kamera. Se mere om vores videoovervågning her. Der sker hele tiden udvikling på området. Kontakt os for rådgivning til overvågning af din butik og erhverv. Vi hjælper dig gerne med at finde den rette løsning.