Trådløs videoovervågning

Trådløs videoovervågning, kom hurtigt igang

Videoovervågning af dit hjem skaber tryghed. Ikke alene afskrækker det tyve, det hjælper også politiet, hvis der alligevel er nogen, der bryder ind. Med trådløs overvågning behøver du ikke at trække kabler for at beskytte dit hus mod indbrud. Med et trådløst kamera kan du tilslutte overvågningssystemet til din router, så du kan holde øje med din bygning via nettet. Der findes forskellige muligheder for trådløs videoovervågning. Vi forhandler blandt andet ABUS og Secvision. Her på siden kan du se, hvad vi kan tilbyde dig, og vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med at vælge den bedste trådløse overvågning til dine behov.

 

10 vare(r)
Wifi kamera på batteri udendørs. Helt trådløst
Safire trådløst batteri kamera Full HD
IMOU trådløst videosæt med 4 kamera
Trådløs kamera med hvidt LED lys SP-SV2400
Trådløs HD videoovervågning SP-SV5300 KIT
Trådløs kamera SV2300
Monitor med touch
SV-1100 trådløst kamera
Wifi videoovervågning med 4 wifi kamera
10 vare(r)

Sæt med kamera og skærm til trådløs overvågning

Her på alarmkompagniet.dk kan du også få et sæt med kamera og skærm, hvor de to snakker sammen trådløst. I skærmen er der en optager, så optagelserne, der sendes fra kameraet, bliver gemt. I dit hjem kan du på skærmen se, hvad der sker i huset eller udenfor. Du kan også koble systemet til internettet via din browser, så kan du logge på, når du er væk fra hjemmet og se, hvad der sker, mens du er ude. Det giver dig en ekstra sikkerhed, hvor du kan overvåge og optage mulige tyve eller andre uvelkomne personer og eventuelt tilkalde hjælp. Her kan du se mere om vores populære trådløs videoovervågningssæt

God rækkevidde med trådløse kameraer

Du kan her på siden få et sæt til trådløs videoovervågning, hvor de trådløse kameraer sender deres signal via wi-fi. Hvert kamera styrker signalet til det næste kamera, på den måde kan du opnå en længere rækkevidde på din trådløse overvågning.

Trådløs videoovervågning fungerer dog bedst i relativt lige linje uden for mange mure eller andet, der kan svække et signal. Hvis der er langt mellem de forskellige elementer i overvågningen såsom kamera, skærm og router anbefaler vi, at du i stedet kigger på vores videoovervågning, der benytter kabler. Der findes også antenner, der kan bruges til at forstærke signalet. Kontakt Alarmkompagniet, så hjælper vi gerne med information og råd.