Videoovervågning

Videoovervågning med harddiskoptager og kamera - klar til brug. Udendørskamera eller indendørskamera, IR lys gør at kameraet kan filme S/H i mørke, optager på en harddisk, følg med via smartphone eller en computer. Strømforsyning og kabler medfølger. Det eneste du har brug for er en skærm/monitor.

6 vare(r)
Nyhed
Tilbud
Milesight Villa Pakke Videoovervågning
Specialpris 4.995,00 kr
Pris: 6.595,00 kr
Nyhed
Milesight videoovervågning 4 kamera
Nyhed
Milesight Butik Pakke Videoovervågning
Tilbud
Wifi videoovervågning med 4 wifi kamera
Specialpris 3.195,00 kr
Pris: 5.995,00 kr
Videoovervågning IP med 4 dome kamera
Skjult kamera i pir
6 vare(r)

Hvorfor købe videoovervågning.


Du har garanteret mange ting i dit hus eller virksomhed, som du ikke ønsker at en tyv skal komme og stjæle. Det er både dine dyre møbler, dit dyre fjernsyn, dine uerstattelige arvesmykker, dine fotografier, din computer, din iPad, dine højtalere, og en lang række andre personlige ting, som har en høj værdi for netop dig. Derfor skal man installere videoovervågning, som kan holde tyven ude af huset.

Det handler nemlig om at afskrække tyven, så han ikke har lyst til at gå ind. Tyvene er derude, og de observerer huse rundt omkring. Men de har ikke lyst til at gå ind i huse hvor de bliver overvåget, og hvor de risikerer at blive opdaget. Det er alt for risikabelt. Men kommer tyven ind alligevel, så har du dem på overvågningen.

Indenfor videoovervågning findes der en lang række forskellige muligheder, som har forskellige fordele og ulemper. Man kan først og fremmest vælge mellem en kablet eller en trådløs opsætning. Den kablede opsætning foregår via et strømkabel og et datakabel. Ulempen er at indbrudstyven kan klippe ledningerne over, og derved afbryde kameraerne. Fordelen er at kameraet ikke kører på batterier, og derfor ikke pludselig mangler strøm. Det trådløse kamera kører naturligvis på batteri, men er ikke så nemt at afbryde. Fælles for begge løsninger er at de kan indstilles til at blive aktiveret, når der sker bevægelse. På den måde står kameraerne ikke og filmer hele tiden, men kun når der er bevægelse i kameraets zone.

Udendørs videoovervågning og videoovervågning til indendørs brug

Der findes kamera der kan installeres både inde og ude. Her er det selvfølgelig vigtigt at kameraet kan tåle vand, hvis det skal bruges til udendørs installation. Ellers bliver det en kort fornøjelse. Videoovervågningen adskiller sig også på andre parametre. Et af de store spørgsmål er hvor god billedkvaliteten skal være på kameraet. Billedkvaliteten er selvfølgelig vigtig for politiets arbejde efterfølgende, hvis man altså har haft indbrud. Man kan få billeder med analog billedkvalitet, eller med HD. HD betyder high definition, og er det sidste nye indenfor videoovervågning. Her har man et kamera der filmer i knivskarp kvalitet, og derved sikrer de bedst mulige optagelser. Det betyder også at man kan skræmme tyven, fordi han kan se at filmen bliver i meget høj kvalitet.

Tyvenes største frygt er nemlig at blive fanget af politiet. Det vil sætte dem i fængsel, og ofte vil de blive dømt for mange forskellige tyverier. Gode billeder øger tyvens risiko for at blive fanget, og derved har man skabt en rigtigt god præventiv løsning, som vil holde tyven ude af hjemmet.