Overvågningskamera

 

Leder du efter et overvågningskamera, så er du kommet til den rette side. Hos Alarmkompagniet har vi et udvalg af både uden- og indendørs kameraer til overvågning af din bygning. Har du brug for hjælp med at vælge det helt rigtige, er vi selvfølgelig klar til at hjælpe. 

 

9 vare(r)
Udendørs kamera med IR lys SP69
Overvågnings-kamera skjult i røg detektor
Trådløs kamera SV2300
HD dome kamera 2,1 megapixel
Trådløs kamera med hvidt LED lys SP-SV2400
HD wifi kamera
1.095,00 kr
Wifi kamera på batteri udendørs. Helt trådløst
Safire trådløst batteri kamera Full HD
9 vare(r)

Beskyt hjem eller arbejdsplads med et overvågningskamera

Et sikker hjem og en sikker arbejdsplads er vigtigt for den personlige trivsel. Et overvågningskamera kan hjælpe dig med at beskytte dit hjem, din arbejdsplads eller andre steder imod uvelkomne og uvedkommende personer.

Her på siden har vi både overvågningskameraer med indbygget IR lys, som kan filme i mørke. Vi har kamera med kabel og trådløse versioner alt efter dine behov.

Vi har overvågningsløsninger til mange forskellige behov. Har du for eksempel brug for at holde øje med et større område, et mere specifikt område eller komme helt tæt på personer, der kommer og går, så har vi et overvågningskamera, der passer til præcis dit behov. Vi kan også tilbyde et diskret overvågningskamera, der kan bruges til skjult kamera overvågning. Et sådant kamera kan for eksempel gemme sig i en røgalarm eller andre diskrete steder. Vi hjælper dig selvfølgelig hellere end gerne med at finde den bedste løsning til dig.

Overvågnings kamera kan skræmme tyvene væk

Et synligt overvågnings kamera er nogle gange nok til, at tyven slet ikke tør føre sine lyssky planer ud i livet. Hvis tyven alligevel forsøger sig med et indbrud, kan et kamera til overvågning hjælpe med at fange den skyldige. Det er samtidig bevis til politi og forsikring. 

Hvis du vil prøve at skræmme tyven væk, men ikke er klar til at investere i et eller flere overvågningskameraer, eller du bare gerne vil supplere dit overvågningssystem og forvirre vandaler, så kan du overveje et dummy kamera. Det kan også være en god ide at gøre tyve og andre med eventuelle skumle planer opmærksom på, at du har overvågning og alarm med alarm klistermærker og skilte – det kan også være med til at skabe tryghed for dem, der bor i eller bruger bygningen. 

Vi har overvågnings kamera der er "stand alone". Det vil sige at du ikke behøver en harddiskoptager og trække kabler fra kameraet. De fleste modeller af overvågnings kamera vi forhandler , har en slot åbning til et SD kort, så optagelser kan gemmes. Kameraet tilsluttes strøm eller på batteri, og kommunikerer via dit Wifi. Du kan via en App på smartphone se live eller gemte optagelser fra dit overvågnings kamera. Nemt og du er hurtigt i gang med at overvåge dine ejendele