Tilbehør- videoovervågning

BNC kabler, strømforsyning samt SD kort til overvågning.

Her finder du udstyr du har brug for til videoovervågning.---
Kabler til videoovervågning med strøm og BNC stik. Kablet forbindes med overvågningskamera i den ene ende og optager i den anden. BNC kablerne findes i forskellige længer. Kablet må ikke være for langt, så det ligger og danner en "spole". Anbefaler maks op til 50 meters kabeltræk mellem kamera og harddiskoptageren.

Her finder du også en skærm/monitor til at se live optagelser og optaget overvågning. Kontakt os for dagsprisen på en monitor.

Et kamera har brug for strøm. Vi har forskelligt udvalg af stømforsyning til overvågningskamera. Beregn minimum 500mA pr. kamera.

Strømsplitter bruges hvis du har flere videoovervågningskamera der skal have strøm fra en og samme strømforsyning. Strømsplitteren fungerer på samme måde som en stikdåse. Du skal dog være opmærksom på, at din strømforsyning kan levere det strøm der skal til ift. antal kamera.

Har du brug for klistermærker eller skilte med videoovervågning,  så har vi forskellige muligheder. Det er lovpligtigt at skilte med videoovervågning.

Vi har bredt udvalg af micro SD kort og alm.SD kort til ekstra lagerplads. Se på dit overvågningsprodukt hvilken type der anbefales.

1-12 af 19
BNC Kabel 15M med strøm
Video strøm kabel 20M med BNC stik
Kabel 25M til videoovervaagning
videoovervågnings kabel 40M
LAN kabel til videoovervågning 10 meter GRÅ
LAN kabel til videoovervaagning 20 Meter GRÅ
LAN kabel til videoovervågning 30 meter GRÅ
Micro SD kort 8 GB
Micro SD kort 16 GB
Micro SD kort 32 GB
SD kort 16GB
125,00 kr
SD kort 32 GB
165,00 kr
1-12 af 19